Ζητάει συγνώμη ο Κάτσε

Ο Έργκους Κάτσε σε συνέντευξη στην NOVA έδωσε την δική του εξήγηση στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο μέσος αρνήθηκε ότι γνώριζε τι είναι ο UCK και δήλωσε βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση για το μέλλον του.

«Ο ΠΑΟΚ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Έχει αλλάξει τη ζωή μου και τη ζωή της οικογένειάς μου.

Δεν θέλω εξαιτίας μου να μιλάνε άσχημα για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει την καλύτερη απόφαση για μένα και για την ομάδα. Στην απολογία είπα ότι δεν γνώριζα τι είναι ο UCK.

Τη φανέλα τη φόρεσα γιατί είχε τη σημαία της Αλβανίας. Δεν ήξερα ότι θα προκαλούσε τόσο μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα. Αν το ήξερα δεν θα τη φορούσα. Εδώ ζω, έχω μεγαλώσει εδώ, πήγα σχολείο εδώ και είναι η δεύτερη πατρίδα μου».

Συνέχισε εξηγώντας τους λόγους που η «επίμαχη» φωτογραφία βρέθηκε στον λογαριασμό του στο Facebook και ζήτησε συγνώμη από τον ΠΑΟΚ και τους Έλληνες.

«Η φωτογραφία δεν την ανέβασα εγώ στο προφίλ μου. Το παιδί που με τράβηξε την είχε στο δικό του προφίλ. Κάποιος την πήρε από εκεί και την ανέβασε, γράφοντας μάλιστα κάποια άσχημα σχόλια, που θα ήμουν χαζός αν τα είχα γράψει εγώ.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα μου, την οποία έχω βάλει σε πολλούς μπελάδες. Επίσης θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους Έλληνες, γιατί εγώ σέβομαι την Ελλάδα κι έχω πολλούς φίλους Έλληνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα