Ζευγάρι καταδικάστηκε από ιταλικό δικαστήριο γιατί έκαναν σεξ δημοσίως

Το καλοκαίρι του 2006, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Μουντιάλ και συγκεκριμένα τη μέρα που η Ιταλία αντιμετώπιζε την Ουκρανία, ένα ζευγάρι Ιταλών, αποφάσισε να…γιορτάσει με έναν άλλο τρόπο, λίγο πρόωρο, την κατάκτηση του αγώνα, αλλά και του παγκόσμιου Κυπέλλου.

Ο, τότε, 60χρονος με τη 40χρονη σύντροφό του, κανόνισαν ρομαντικό ραντεβού κάτω από τον έναστρο ουρανό της Ιταλίας. Το ραντεβού κανονίστηκε με την πεποίθηση ότι όλοι οι Ιταλοί θα παρακολουθούν τον αγώνα της εθνικής τους ομάδας. Έτσι το ζευγάρι των θερμόαιμων Ιταλών, μην μπορώντας να συγκρατήσει το πάθος του, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να συνουσιάζεται σε δημόσιο χώρο και δη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμπολιτών τους.

Το «κακό» δεν άργησε να γίνει και το ρομαντικό ζευγάρωμα κατέληξε σε απολογία ενώπιων των ιταλικών αρχών. Οι παρευρισκόμενοι κάλεσαν τις Αρχές και το ζευγάρι κατηγορήθηκε για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Στην αρχική δίκη ο συνήγορος υπεράσπισης του ζεύγους υποστήριξε ότι, οι κατηγορούμενοι κανόνισαν τη συνάντησή τους με δεδομένο ότι ο ιταλικός λαός, θα παρακολουθεί μαζικά τον αγώνα ενάντια στην Ουκρανία.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, αλλά και το Ανώτατο στο οποίο έφτασε  να εκδικαστεί η υπόθεση, ωστόσο, καταδίκασε τον 60χρονο και τη σύζυγό του.Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα