Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Στόχος μας η 16αδα»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα παραχώρησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μίλησε για τους στόχους της τουρκικής ομάδας στην Ευρώπη.

Ο «Ζοτς» έβαλε ψηλά τον πήχη αφού διευκρίνισε πως στόχος της Φενέρμπαχτσε είναι το “Top – 16”.

Επίσης αναφέρθηκε στις εφετινές μεταγραφές της ομάδας λέγοντας: «Τρεις παίκτες δεν είναι ομάδα, οι 12 είναι. Σίγουρα είναι πολύ καλοί παίκτες, έχουν την ποιότητα και ελπίζουμε να μας βοηθήσουν τόσο πολύ βάσει των δυνατοτήτων τους.

Φέτος δούλεψα

πολύ στην προετοιμασία και νέους παίκτες, πιθανώς για πρώτη φορά μετά την Παρτιζάν, αφού πολλοί παίκτες μας έλειπαν λόγω Ευρωμπάσκετ. Έχουν πολλά προσόντα, είναι μικροί και μπορούν στο μέλλον να γίνουν μεγάλοι παίκτες».

Για το Ευρωπαϊκό όνειρο της Φενέρ ανέφερε: «Στην Ευρωλίγκα όλες οι ομάδες έχουν την ποιότητα, βέβαια εμείς έχουμε στον όμιλό μας ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που κάθε χρόνο είναι φαβορί για το Final-4 και την κατάκτηση του τροπαίου.

Έχουμε την Παρτιζάν που είναι η ομάδα μου, την ξέρω και γνωρίζω πως είναι πάντα δύσκολο να νικήσεις μέσα στο Βελιγράδι και δύο ομάδες (Ναντέρ, Μπουντιβέλνικ) που πάντα είναι επικίνδυνες. Στόχος μας αρχικά είναι να περάσουμε στο top-16 και βλέπουμε».

Τέλος για την νέα σελίδα στην καριέρα του μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό.

«Το σημαντικό είναι να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο και τι ζητά ο ένας από τον άλλο και να έχουμε ίδιους στόχους. Ήρθα σε μια ομάδα με πολύ ιστορία, εκατομμύρια φίλους και θέλουν να πετύχουμε κάτι σημαντικό στην Ευρωλίγκα».

The post Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Στόχος μας η 16αδα» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα