Ζαριφόπουλος: Σαράντα χρόνια στην κορυφή της ασφάλειας

Σαράντα χρόνια δραστηριότητας στην Ελλάδα συμπλήρωσε αυτές τις ημέρες η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, που αναπτύσσεται ήδη και διεθνώς, παρέχοντας καινοτόμα συστήματα και υπηρεσίες:

¬ Ασφάλειας έναντι κλοπής και ληστείας.

¬ Πυρανίχνευσης και ανίχνευσης εκρηκτικών και τοξικών αερίων.

¬ Κατάσβεσης και πυρόσβεσης.

¬ Κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, μεταφοράς εικόνας και τηλεμετρίας.

¬ Ελέγχου προσπέλασης και ωρομέτρησης.

¬ Ελέγχου διαχείρισης και ενέργειας κτηρίων.

Πάντοτε στην αιχμή της τεχνολογίας,

ο Όμιλος ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΥ, επενδύοντας σε εξειδικευμένο προσωπικό, κατέκτησε ηγετική θέση στην ελληνική αγορά (σε επίπεδο πωλήσεων και απασχολούμενου προσωπικού) και διευρύνει διαρκώς την παρουσία του στη Νοτιανατολική Ευρώπη, εξάγοντας ελληνική τεχνογνωσία στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στην Κύπρο, τη Βουλγαρία και την Αλβανία.

Με έδρα την Αθήνα και εννέα υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ιωάννινα, Ξάνθη, Κέρκυρα, Ρόδο, Κω, κι ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, υλοποιεί ολοκληρωμένα, ειδικά έργα στις σημαντικότερες επιχειρήσεις όλων των κλάδων της ελληνικής οικονομίας (κατασκευές, βιομηχανίες, τράπεζες, ξενοδοχεία, ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, super markets κ.ο.κ).

Οι διεθνείς συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων ελέγχου και προστασίας, η αξιοπιστία και η εγγυημένη τεχνική υποστήριξη σηματοδοτούνται από τα δεκάδες μεγάλα έργα στο δημόσιο τομέα (Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, πανεπιστήμια, υπουργεία, ΔΕΚΟ, αεροδρόμια, κλπ). Παράλληλα, ο Όμιλος επιδεικνύει κοινωνική ευαισθησία με δράσεις όπως η δημιουργία τράπεζας αίματος, η σύσταση κεφαλαίου συναδελφικής αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους που θα βρεθούν σε ανάγκη, ομαδικό ασφαλιστήριο κ.α.

Σε χθεσινή δήλωσή του, ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Τάκης Ζαριφόπουλος τονίζει: «Ένας ελληνικός όμιλος ξεπερνά ήδη τα εμπόδια της κρίσης και αποδεικνύει στην πράξη τη δυναμική που μπορεί να έχει η επιχειρηματικότητα στη χώρα μας. Σε τέσσερις δεκαετίες διαρκούς προσπάθειας μια οικογενειακή επιχείρηση κατάφερε να έχει κυρίαρχο ρόλο στον κλάδο, διεθνή παρουσία και αναπτυξιακή συμβολή στην ελληνική οικονομία. Με περισσότερους από 200 εργαζόμενους (εκ των οποίων το ¼ ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης) και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ. επενδύουμε στο αύριο με όραμα και προοπτική. Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας προσφέρουν στους συνεργάτες μας την καλύτερη δυνατή προστασία. Η μετρήσιμη αποτελεσματικότητα, η αποδεδειγμένη αξιοπιστία και η αφοσίωση μας στον άνθρωπο, μπαίνουν καθημερινά στην υπηρεσία της ασφάλειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα