«Υπόγειες» συζητήσεις για να φύγει ο Μπόλαρης από επικεφαλής της περιφέρειας Θεσσαλονίκης

Κινήσεις παρασκηνίου – Θέλουν να αλλάξουν τον Μπόλαρη απο επικεφαλής περιφέρειας Θεσσαλονίκης – Τι έγινε σε σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών

Άκρως ενοχλημένος εμφανίζεται ο ανεξάρτητος βουλευτής πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης. Ο λόγος είναι όπως ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο καλός του φίλος με τον οποίον συνομιλεί σε τακτά χρονικά διαστήματα Κώστας Σκανδαλίδης, σε σύσκεψη που έγινε την προηγούμενη

Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, ο πρώην υπουργός και πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους συμβούλους του κ. Μπόλαρη να εκλέξουν νέο επικεφαλής επειδή το ΠΑΣΟΚ δεν υποστηρίζει τον ίδιο άλλα το συνδυασμό του και ως ΣΚ τούτου οι διεργασίες και το παρασκήνιο είναι αρκετό στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Σκανδαλίδης απο την πλευρά του υποστηρίζει πως κατι τέτοιο δεν έγινε. Οπως αναφέρουν στενοί του συνεργάτες , πράγματι ο κ. Σκανδαλίδης μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο, επισκέφθηκε τη συμπρωτεύουσα και ήρθε σε επαφή με τα στελέχη του συνδυασμού του κ. Μπόλαρη, δεν κάλεσε όμως κανέναν να ανατρέψουν. Πολλές φορές μάλιστα κατά τη διάρκεια των συζητήσεων ο πρώην υπουργός συνομίλησε οπως λένε οι συνεργάτες του με το κ. Βενιζέλο για να καθορίσουν από κοινού και να τον ενημερώσει για όλες τις ενέργειες και τις συζητήσεις με τους επιτελείς του κ. Μπόλαρη.

Ο κ. Μπόλαρης που οι σχέσεις με το κ. Βενιζέλο δεν ειναι καθολου καλές, μαλλον ψυχρές θα λέγαμε πως ειναι, επισημαίνει οτι στη συναντηση με το κ. Σκανδαλίδη πήγαν μόνο 7 από τους 18 περιφερειακούς συμβούλους και κανείς από τους παριστάμενους δεν δέχθηκε να συζητήσει με το κ. Σκανδαλίδη καμμιά αλλαγή προσώπου ως επικεφαλής του συνδυασμού: τελείωσε η σύσκεψη, βάλαμε το κ. Σκανδαλιδη στο αεροπλάνο, και τον αποχαιρετίσαμε, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπόλαρης.

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό στα τοπικά στελέχη, ο κ. ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα για τις περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε «κλειστή» σύσκεψη μεταξύ των «πράσινων» στελεχών στα γραφεία της Βασιλέως Ηρακλείου, το ΠΑΣΟΚ εν όψει των εκλογών του Μαΐου θα πει τρία «ΌΧΙ». Σύμφωνα με τον κ. Σκανδαλίδη η Χαριλάου Τρικούπη αναμένεται να πει «ΌΧΙ» σε συνεργασία με δημοτικές παρατάξεις που θα υποστηριχτούν από τη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ. Θα πει «ΌΧΙ» επίσης στην αλλαγή του εκλογικού νόμου (κάτι το οποίο όπως φαίνεται έχει συμφωνηθεί) και τέλος θα πει «ΟΧΙ» στο «ξήλωμα» του «Καλλικράτη». Αντιθέτως το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να δώσει το «πράσινο» φως σε συνεργασία στελεχών του με κόμματα που προέρχονται από το χώρο της Κεντροαριστεράς.

The post «Υπόγειες» συζητήσεις για να φύγει ο Μπόλαρης από επικεφαλής της περιφέρειας Θεσσαλονίκης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα