Υπερατλαντικό… fun club για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Ο δήμαρχος Βοστώνης εκθείασε τον υπουργό Άμυνας

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει υπηρετήσει με πάθος και δημιουργικά όλες τις θέσεις του δημόσιου βίου όπου τον επέλεξε ο λαός.

Έχει όμως ιδιαίτερη αγάπη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που είναι και υπερατλαντική… Η αποδοχή του και το έργο του κέρδισαν ακόμα και τον δήμαρχο της Βοστώνης, Τόμας Μενίνο, που έχει γράψει ιστορία στην τοπική αυτοδιοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Με το έργο του έχει καταφέρει να κερδίσεις πέντε εκλογικές αναμετρήσεις και επί δύο

δεκαετίες είναι δήμαρχος, με το παρατσούκλι «μουρμούρης», επειδή μονίμως είναι ανικανοποίητος και μονίμως σχεδιάζει νέα έργα για την πόλη του.

Έδωσε, λοιπόν, μία συνέντευξη στο The Improper Bostonian, που έπλεξε παρακαλώ, το εγκώμιο του υπουργού Άμυνας. Ο Μενίνο μίλησε για τον απολογισμό του έργου του, όπου αναδύθηκε άρωμα Ελλάδας.

Όταν ρωτήθηκε ο δήμαρχος της Βοστώνης πότε ευχαριστήθηκε τη συνάντηση με έναν άλλο δήμαρχο, ήταν απόλυτος: «Ήταν με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον δήμαρχο Αθηναίων, στην Ελλάδα. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, με τον οποίο τα πήγαμε πολύ καλά. Τώρα έχει γίνει υπουργός Άμυνας στην ελληνική κυβέρνηση και διατηρώ ακόμα και επαφή μαζί του», σχολίασε ο Μενίνο.

The post Υπερατλαντικό… fun club για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα