Υπέρ του Γ. Σγουρού τάσσονται στελέχη του «γαλάζιου» στρατόπεδου

Υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Σγουρού φαίνεται πως τάσσονται, σύμφωνα με δηλώσεις τους, «γαλάζιοι» βουλευτές αλλά και δήμαρχοι.

«Έχουμε έναν περιφερειάρχη αποδεδειγμένα ικανό, έντιμο. Όλοι οι δήμαρχοι είναι ενθουσιασμένοι μαζί του, τον αποκαλούν αδελφό» τόνισε με δήλωσή του σε τηλεοπτικό σταθμό ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και αναρωτήθηκε: «Γιατί να μη στηρίξουμε έναν επιτυχημένο αυτοδιοικητικά άνθρωπο, ο οποίος δεν δρα πολιτικά;».

Υπέρ μιας νέας θητείας

από τον σημερινό περιφερειάρχη, τάχθηκε από τη πλευρά του και ο δήμαρχος Σωτήρης Μεθενίτης από το Μαρκόπουλο. Ανάλογες απόψεις έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται και από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

«Είναι ένα θέμα που η παράταξη πρέπει να το δει» σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο στήριξης του νυν περιφερειάρχη στο Mega, προσθέτοντας: «Ξέρω χρόνια τον Γιάννη Σγουρό και εκτιμώ το έργο που έχει κάνει».

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις της ευρωβουλευτού Νίκης Τζαβέλλα, η οποία προσφάτως επανήλθε στους κόλπους της ΝΔ. «Πρόκειται για ένα πολύ ικανό και ενδεδειγμένο άτομο» τόνισε στο Megaκαι υπογράμμισε πως «τον γνωρίζω χρόνια, τον εκτιμώ πάρα πολύ και έχω δει και τη δουλειά του από την Ευρώπη ως περιφερειάρχη αυτά τα χρόνια».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σγουρός δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει μία νέα θητεία, υπογραμμίζοντας πάντως πως η επίσημη ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του θα γίνει εν καιρώ και αφού προηγηθεί ο απολογισμός των πεπραγμένων της περιφερειακής Αρχής καθώς και η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη της Επιτροπής των Περιφερειών, η οποία διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής στις αρχές Μαρτίου.

Παρόλα αυτά, στο γαλάζιο στρατόπεδο εξετάζουν και το ενδεχόμενο προώθησης άλλων υποψηφίων για την περιφέρεια, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει δυστοκία για την επιλογή στελέχους πρώτης γραμμής.

The post Υπέρ του Γ. Σγουρού τάσσονται στελέχη του «γαλάζιου» στρατόπεδου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα