Ξεκαρδιστικές ατάκες από την απολογία του Λάκη Γαβαλά στο Εφετείο

Μετά από 14 μήνες στη φυλακή στη φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς προσήλθε σήμερα μαζί με την αδελφή του Νότα ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, καθώς κατηγορούνται για μη καταβολή ΦΠΑ ύψους περίπου 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Φορώντας γκρι κοστούμι, λευκό πουκάμισο και με ηλιοκαμένη επιδερμίδα και εύθυμη διάθεση, ο γνωστός μόδιστρος απολογήθηκε στο Εφετείο

σκορπώντας άπλετο γέλιο!

Διαβάστε μερικές από τις πιο σπαρταριστές ατάκες του:

- «Πληρώνω το γεγονός ότι χάρη στο όνομά μου και την εργασία μου, πήρα μια αποθήκη και την έκανα κολοσσό. Δηλαδή τι θέλει το ελληνικό κράτος; Να σαπίσω στη φυλακή και να μην πάρει φράγκο;»

- «Το μόνο που θέλω είναι να αφεθώ ελεύθερος πληρώνοντας τις υποχρεώσεις μου. Διαθέτω όλη μου την περιουσία στο ελληνικό Δημόσιο η οποία υπερκαλύπτει τα χρέη μου και δεν μπορώ να κατανοήσω το λόγο για τον οποίο παραμένω 14 μήνες στη φυλακή, χωρίς να μπορώ να ξεχάσω την πρώτη μου νύχτα στο κελί με κακοποιά στοιχεία ούτε το γεγονός πως έβαλαν την αδελφή μου στο κελί με 5 οροθετικές».

- «Αυτή τη στιγμή οι συνεργάτες μου Dolce και Gabbana είναι με το σκάφος τους στη Μήλο και εγώ είμαι εδώ κατηγορούμενος στο εδώλιο».

Πληροφορίες από newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα