Βρύζας: Δεν είμαστε κοντά με Σαλπιγγίδη


Ο Ζήσης Βρύζας ξεκαθάρισε στην ανοιχτή συνέλευση του ΠΑΟΚ πως δεν είναι κοντά σε συμφωνία με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον Σαββίδη, την Super League και την αδειοδότηση από την UEFA και άλλα πολλά.

Αναλυτικά είπε ο Ζήσης Βρύζας:

“Υπάρχουν

σοβαρά και σημαντικά θέματα. Θέλω 15.000 κόσμο να μπορεί να είναι παρών και να συμμετέχει. Αυτή η συνάντηση είναι η πρώτη. Θα γίνουν κι άλλες. Προτείνω να γίνει το Σεπτέμβρη. Θέλω να ακούω όλες τις απόψεις. Θα ήθελα να εκθέσω τα βασικά σημεία που τρέχουν. Θα ξεκινήσω από το διοικητικό κομμάτι και θα μιλήσει ο κ. Σακελλάρης”.

Ο Στέλιος Σακελλάρης (οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ) τόνισε: “Η έναρξη και ύπαρξη λειτουργικών δραστηριοτητών θα έπρεπε να αρχίσει από το μηδέν. Αυτό είναι το διοικητικό, το λογιστήριο, το νομικό… Ο προϊστάμενος λογιστιστηρίου θα γίνει ο Καγιούδης Γιάννης. Ξεκινήσαμε και την διευθέτηση προσωπικού.

Όλα τα άτομα θέλουμε να ξέρουν ρόλο τους. Στο λογιστήριο θα επαναξιολογηθούν τα τέσσερα άτομα που υπήρχαν και έχουν περισσότερες αρμοδιότητες. Πρέπει να δοθεί σημασία στην επιμόρφωση του προσωπικού. Έχει τελειώσει το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς.

Φέτος ο προϋπολογισμός είναι ισοσκελισμένος από μόνος του. Θα βλέπουμε τις τυχόν αποκλείσεις και στα έξοδα, αλλά και στα έσοδα που δεν έχουν προβλεφτεί. Στην ΠΑΕ και στο λογιστήριο θα υπάρχουν πλέον διαδικασίες. Υπάρχει δίαυλος του λογιστηρίου με άλλα τμήματα. Σκοπός μας είναι να υπάρχει τρίμηνη αναφορά ελεγμένη από τον ορκωτό λογιστή”.

Συνεχίζει ο Βρύζας: “Πρέπει να προσαρμοστούμε. Υπήρχε μεγάλο κόστος στην αλλαγή προπονητή. Χρειαζόταν μία ουσιαστική αλλαγή, πλέον θα στηρίξουμε τα νέα παιδιά σπίτι σε σπίτι 5 χρόνια όπως συνεργασίες με ανθρώπους εξειδικευμένους ανθρώπους για να έρθουν τα παιδιά που πρέπει. Η Βόρεια Ελλάδα είναι ποδοσφαιρομάνα. Συνεργαζόμαστε με ερασιτεχνικούς συλλόγους.

Στην πρώτη ομάδα αρκετά παιδιά προωθήθηκαν, μία βασική μαγιά παικτών με εμπειρία υπάρχει. Και θέλω να πιστεύω πως κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικότεροι και όσο το δυνατοί γίνεται. Θέλω να πρωταγωνιστεί η ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να είναι έτσι”.

Για τον Σαββίδη: “Κατατέθηκε ο φάκελος στην ΕΕΑ, η απόφαση θα προκύψει στις 2 Αυγούστου. Στον έλεγχο πάνε καλά τα πράγματα δεν μπορώ να περισσότερα. Σκοπός μίας Πρωτοδικείου είναι και αυτός, να βρεθεί αξιόπιστος άνθρωπος να αναλάβει”.

Για την Super League: “Ποιοι είμαστε τι εκπροσωπούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο δείχνουμε ποιος είναι ο χαρακτήρας μας. Προσπαθώ με πράξεις να το κάνω αυτό. Εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε. Σε κάθε θέμα να προτείνετε σε κάθε θέμα”.

Για την αδειοδότηση και την UEFA: “Έγιναν λάθη και από μας στον τρόπο διαχείρισης και υπήρχαν συγκυρίες. Η αλλαγή του φόρου από το 20 στο 45% τεράστια. Έχετε υπόψη ότι σε συμβόλαιο 100 χιλιάδων υπάρχουν 75 χιλιάδες εφορία. γιατί το ποσοστό βγαίνει επί του μικτού ποσού.

Την ίδια στιγμή εντάθηκαν οι έλεγχοι της UEFΑ σε βαθμό να μην

Keywords
Τυχαία Θέματα