Βρέθηκε τμήμα της πόρτας αεροσκάφους των Malaysia Airlines σύμφωνα με τις αρχές του Βιετνάμ [ΕΙΚΟΝΑ]

Ένα λευκό ορθογώνιο αντικείμενο που παραπέμπει με πόρτα αεροσκάφους εντόπισε το υδροπλάνο DHC – 6-777 VNT του βιετναμέζικου Ναυτικού που απογειώθηκε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Tan Son Nhat για να συμμετάσχει στην αναζήτηση του εξαφανισμένου αεροπλάνου της Malaysian Airlines, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν πριν λίγο οι αρχές του Βιετνάμ.

Μετά από 3 ώρες ερευνών τα μέλη του πληρώματος του υδροπλάνου εντόπισαν στις συντεταγμένες 08047’32 “E – 103022’26 ” N ένα παράξενο ορθογώνιο αντικείμενο , σε απόσταση

20 χιλιομέτρων από το σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του αεροσκάφους. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του αεροσκάφους Steve Strackhouse το αντικείμενο μοιάζει με την πόρτα εξόδου και θα μπορούσε να είναι από το χαμένο αεροπλάνο . Ωστόσο στο σημείο επικρατούν συνθήκες τέτοιες, που εμποδίζουν το αεροσκάφος να πλησιάσει περαιτέρω. Έτσι το αεροσκάφος θα επιστρέψει στην περιοχή για να προχωρήσει σε νεότερες έρευνες.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «New York Times» που επικαλείται ανώτερο αξιωματούχο των μυστικών υπηρεσιών της χώρας, το Πεντάγωνο χρησιμοποίησε σύστημα δορυφόρων που καταγράφει ισχυρές λάμψεις στη γη με σκοπό να καταλάβουν αν σημειώθηκε έκρηξη στο σημείο που χάθηκε το αεροσκάφος, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία που να μπορούν να επιβεβαιώσουν το σενάριο περί έκρηξης.

Διαβάστε αναλυτικά για το θρίλερ με το αγνοούμενο αεροσκάφος εδώ.

The post Βρέθηκε τμήμα της πόρτας αεροσκάφους των Malaysia Airlines σύμφωνα με τις αρχές του Βιετνάμ [ΕΙΚΟΝΑ] appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα