Βραδιά Champions League – Στους «8» Μπάγερν και Ατλέτικο Μ

Οι «κανονιέρηδες», σχεδόν ανύπαρκτοι στο πρώτο μέρος του αγώνα, έμειναν να αμύνονται και να φοβούνται να βγουν στην επίθεση, πράγμα ανεπίτρεπτο από τη στιγμή που καλούνταν να κάνουν το κάτι παραπάνω και να προσπαθήσουν για την ανατροπή του εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Έμιρεϊτς».

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Μπάγερν Μονάχου άνοιξε το σκορ, δέχθηκε αμέσως την απάντηση από τον Ποντόλσκι και παρά το γεγονός πως το γκολ της ισοφάρισης έδειξε να αφυπνίζει τους Λονδρέζους, έμειναν κυρίως να παρακολουθούν τους

Βαυαρούς να κάνουν το παιχνίδι τους. Πέναλτι έχασαν στο φινάλε οι γηπεδούχοι με τον Μίλερ.

Κακός ξανά ο Εζίλ, αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα από τον Τόμας Ροσίτσκι.

Στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, προκρίθηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι “ροχιμπλάνκος” του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησαν 4-1 της Μίλαν στην ισπανίκη πρωτεύουσα και πήραν το “εισιτήριο” με δύο νίκες, καθώς είχαν περάσει με 1-0 και από το Μιλάνο.

Το σκορ άνοιξε με εξαιρετικό βολ-πλανέ ο Ντιέγκο Κόστα στο 5΄. Ο Κακά ισοφάρισε με κεφαλιά στο 27΄ και ξαναέβαλε τους “ροσονέρι” σε τροχιά πρόκρισης, όμως μόνο για λίγα λεπτά.

Πριν λήξει το ημίχρονο, στο 40΄ ο Αρντά Τουράν έγραψε το 2-1 για τους γηπεδούχους, που είχαν και δοκάρι στο 48΄ με τον Γκάμπι. Η Μίλαν παραδόθηκε μετά το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων κι έτσι ο Ραούλ Γκαρθία στο 71΄ και ο Ντιέγκο Κόστα στο 85΄ διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

The post Βραδιά Champions League – Στους «8» Μπάγερν και Ατλέτικο Μ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα