Βουδούρης: Αν αποχωρούσα από υποψήφιος στην περιφέρεια θα ήταν δώρο στους αντιπάλους μου

Τις αντιδράσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Πελοποννήσου σχολίασε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Οδυσσέας Βουδούρης αποκαλύπτοντας ότι σκέφτηκε να αποχωρήσει, αλλά πρόσθεσε ότι αν έφευγε, θα έκανε δώρο στους αντιπάλους.

Αναφερόμενος στις επικείμενες ευρωεκλογές αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου τόνισε ότι τα μηνύματα είναι πολλαπλά: από την κάλπη των ευρωεκλογών θα βγουν πολιτικά μηνύματα, στις κάλπες

για δήμαρχο οι πολίτες θα κρίνουν και με βάση το ποιος είναι ικανότερος για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης, ενώ στην κάλπη για την Περιφέρεια τα μηνύματα θα είναι μεικτά.

Σχολιάζοντας τη θητεία Τατούλη στην περιφέρεια Πελοποννήσου, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμιζε ότι δεν θέλει να μπει σε προσωπική αντιπαράθεση με τον περιφερειάρχη, αλλά χαρακτήρισε αποτυχημένη τη διοίκηση Τατούλη. «Εμείς είμαστε απέναντι στο σύστημα Τατούλη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Βουδούρης: Αν αποχωρούσα από υποψήφιος στην περιφέρεια θα ήταν δώρο στους αντιπάλους μου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα