Κεδίκογλου: Θα τα βρούμε με την τρόικα

Την βεβαιότητά του ότι θα υπάρξει τελικώς συμφωνία με την τρόικα ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας, εξέφρασε ο κυβενρνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος μίλησε για μια σκληρή και αποτελεσματική διαπραγμάτευση.

Ερωτηθείς για το ποια είναι τα σημεία της εμπλοκής των συζητήσεων με τους επικεφαλής της Τρόικας ο κ. Κεδίκογλου υπέδειξε την εφαρμογή της «εργαλειοθήκης» του ΟΟΣΑ ενώ αναφερόμενος στο ζήτημα της διαφοράς που υπάρχει με το ύψος της ανακεφαλαιοποίησης

των τραπεζών υποστήριξε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα μετά τις δηλώσεις Ντράγκι ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είναι υπεύθυνη γι’ αυτό.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε την πίστη του πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα το 2014, ενώ σχολίασε πως δεν υπάρχει καθυστέρηση στην εφαρμογή των προβλέψεων του Μνημονίου. Παράλληλα, μίλησε για το θέμα με το εισιτήριο των 5 ευρώ υποστηρίζοντας πως δεν θα ισχύει σε περίπτωση συνταγογράφησης, ενώ τέλος φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία της ΝΔ στις ευρωεκλογές αποκαλύπτοντας πως διαθέτει ποιοτικά στοιχεία δημοσκοπήσεων τα οποία επιβεβαιώνουν την θέση του.

The post Κεδίκογλου: Θα τα βρούμε με την τρόικα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα