Βέροια-ΠΑΟΚ 1-2 post game

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο Τόν Κάανεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του στον πάγκο της Βέροιας παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

“Είπαμε από την αρχή να μπούμε για να κερδίσουμε. Είδατε τις φάσεις που είχαμε στην αρχή. Μάλιστα, η μία σταμάτησε στο στήθος του τερματοφύλακα. Σε μια βδομάδα που είμαστε εδώ είναι σημαντικό αυτό που πετύχαμε, να οργανωθούμε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο Αμαραντίδης και ο Γεωργιάδης τους οποίους άλλαξαν πλευρά για να αντιμετωπίσουν τους Λούκας και Στοχ, ανταποκρίθηκαν. Την υπόλοιπη

δουλειά, την έκαναν περίφημα ο Ορέστες και ο Μπάρμπας”, είπε αρχικά και συνέχισε: ”Στο πρώτο ημίχρονο, κάθε λεπτό που περνούσε γινόμασταν όλο και πιο δυνατοί. Δυστυχώς από μία ασυνεννοησία δεχθήκαμε το γκολ αντιδράσαμε, όμως, σαν ενήλικες και συνεχίσαμε την καλή οργάνωση. Αν σκόραρε ο Μρντάκοβιτς και κάναμε το 1-1 θα κερδίζαμε. Από το 60-65 και μετά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος.

Είδατε όλοι την ποιότητα αυτής της ομάδας και πάλι από μια άτυχη στιγμή ο Στοχ πήρε την μπάλα και με φανταστικό τελείωμα έκανε το 2-0. Μετά πιέσαμε, κάναμε το 2-1, αλλά ήταν λίγος ο χρόνος να αντιδράσουμε. Η ομάδα είχε αυτοπεποίθηση από το ματς με τον Παναθηναϊκό και το έδειξε. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά μας και στους εαυτούς μας και μην ξεχνάτε ότι αντιμετωπίζαμε τον ΠΑΟΚ που είναι μια μεγάλη ομάδα”.

Για το πως θα αντιμετωπίσει τα κρούσματα απειθαρχίας (γιατί ο Καλτσάς αντέδρασε προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και δεν έδωσε το χέρι στον ίδιο): “Αυτό είναι ένα θέμα που θα το χειριστούμε μέσα στην ομάδα”.

Στον αντίποδα ο Χουμπ Στέφενς ανέφερε ότι περίμενε πως το παιχνίδι θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την ομάδα του. ”Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η Βέροια. Παίζουν με μεγάλες μπαλιές και ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο.

Πετύχαμε στην σωστή στιγμή τα γκολ, αλλά δεν είμαι χαρούμενος για το τέρμα της Βέροιας. Μετά το παιχνίδι δεν σχολιάζω ποτέ τους διαιτητές, να το ξέρετε…”, είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: ”Ηταν δύσκολο ματς με τις ψηλές μπαλιές της Βέροιας. Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσαμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι από την άμυνα, αλλά τα γκολ έδωσαν τις σωστές απαντήσεις”.

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πολλές φάσεις: “Παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, παίζαμε σε έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε πάντα και δεν είχαμε πάντα τις σωστές απαντήσεις”.

Για το ντεμπούτο των Νίνη και Τζαβέλλα: “Επαιξαν στην αρχική ενδεκάδα και νομίζω όλοι όσοι αγωνίστηκαν τα πήγαν καλά. Μπήκαν στην ομάδα, αυτό είναι το σημαντικό”.

Για το πρόσωπο της Βέροιας: “Οπως σας είπε περιμέναμε να είναι δύσκολο, η Βέροια δεν είχε ήττα στα τρία πρώτα ματς. Εχασε ένα παιχνίδι σήμερα, αλλά θα έχουν τις ευκαιρίες τους στην συνέχεια. Δεν είμαι προπονητής της Βέροιας, μπορείτε να ρωτήσετε τον Κάανεν για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της Βέροιας. Εγώ είδα μία καλή Βέροια”.

Για τις αλλαγές: “Περιμέναμε ότι θα παίξουν με ψηλές μπαλιές και αυτό μας έκανε να σκεφτούμε να βγάλουμε δύο μικρόσωμους παίκτες και να βάλουμε δύο υψηλόσωμους. Επίσης ο Βούκιτς μπήκε γιατί μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να κερδίσει χρόνο”.

Για την θέση που θα χρησιμοποιεί τον Νίνη: “Θα δούμε στο μέλλον”.

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι, ο Μιγκέλ Βίτορ, πέτυχε το δεύτερό του γκολ με τη φανέλα του «δικεφάλου» και πάλι από στημένη φάση, στις οποίες αποδεικνύεται ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Μιλώντας μετά το ματς στην κάμερα της Νova, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είπε:

«Είναι ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα για εμάς γιατί στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά πιστεύω ότι καταφέραμε να κερδίσουμε άξια. Τα δύο παιδιά που μπήκαν σήμερα είναι πολύ καλοί παίκτες με μεγάλη ποιότητα και αυτοί χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.

Εμείς πρέπει να κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι και αν συνεχίσουμε έτσι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Δεν είναι οι αμυντικοί που μόνο αμύνονται και όλη η ομάδα αμύνεται και επιτίθεται. Το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε αλλά και εκεί χωράει βελτίωση και νομίζω ότι για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Χρειάζεται βελτίωση σε όλους τους τομείς».

Ένα ακόμα γκολ, το τέταρτό του σε επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πανηγύρισε ο Μίροσλαβ Στοχ.

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova είπε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς. Όταν μια μεγάλη ομάδα παίζει εκτός έδρας ο αντίπαλος είναι πιο συγκεντρωμένος. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια όσο δύσκολα και να είναι. Ήταν μια δύσκολη νίκη και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Ο Τζαβέλλας και ο Νίνης είναι σπουδαίοι παίκτες διεθνούς κλάσης. Μας βοήθησαν πολύ και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Ήταν σαν να παίζαμε εντός έδρας μιας και είχαμε πολλούς υποστηρικτές απ τη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ σημαντική η νίκη αυτή.

Ξέραμε εξ αρχής ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι με πολλά συναισθήματα. Ξέρω ότι δεν πρέπει να αντιδρώ, είναι δύσκολο αλλά όταν περνάνε λίγα δευτερόλεπτα ηρεμώ και νομίζω ότι είναι οκ τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα