ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Σε συσπείρωση κάλεσε τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ομιλία του στην Πάτρα. «Στο εσωτερικό της παράταξής μας βρίσκεται το ''κλειδί'' των εκλογών της 6ης Μαΐου. Καταλαβαίνω την δυσαρέσκεια των οπαδών μας, τους καλώ να σκεφθούν ώριμα, καλώ όσους διαψεύστηκαν το 2009, να ασκούν την κριτική τους, αλλά να

συσπειρωθούν στην εθνική μας προσπάθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων είπε ότι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη που χαράζει μια ασφαλή πορεία εξόδου από την κρίση και κάλεσε ξανά τους πολίτες να αναδείξουν το Κίνημα πρώτη δύναμη στις εκλογές ώστε να πάρει την διερευνητική εντολή για να δημιουργήσει μια συμμαχία «φιλοευρωπαϊκών και υπεύθυνων δυνάμεων και προοδευτικών μεταρρυθμίσεων».

Επανέλαβε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στις 7 Μαΐου, όπως «πολλοί σκέπτονται, δηλαδή μια κυβέρνηση σαν του Λουκά Παπαδήμου, ένα ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί και οι άλλοι που είναι “δωρεάν μάγκες”». Άσκησε σκληρή κριτική στις δυνάμεις που προτείνουν μια πορεία εκτός ΕΕ και ευρώ, και ήταν ιδιαίτερα επικριτικός στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι γι' αυτά που λέει, «εμείς πήραμε το ρίσκο και αφαιρέσαμε 106 δισεκατομμύρια ευρώ από το δημόσιο χρέος».

Keywords
Τυχαία Θέματα