Βαρύτατες εκφράσεις Πάγκαλου κατά Κωνσταντοπούλου

Στο στόχαστρο του πρώην Υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου και πάλι η Ζωή Κωνσταντοπούλου!Την κατηγόρησε ότι είναι προϊόν οικογενειοκρατίας και νεποτισμού και παράλληλα την κατηγόρησε για την περιβόητη υπόθεση των βιασμών την οποία έχει αναλάβει.

Συγκεκριμένα στη συνέντευξή του στο Βήμα FM ο κ.Πάγκαλος λέει:

“Η Αριστερά της χώρας διαπομπεύεται με αισχρό τρόπο. Είναι εκφραστής της Αριστεράς η κυρία Κωνσταντοπούλου, που έχει φέρει τις βιασθείσες

από την Αυστραλία τέσσερις φορές και έχει κάνει μια δίκη βιασμού να κρατήσει οκτώ χρόνια με τεχνάσματα. Μιλούσε από το πρωί μέχρι το βράδυ για νεποτισμό και οικογενειοκρατία και τώρα το έχει βουλώσει! Έχετε δει βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, από τότε που μπήκε η Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, να μιλά για οικογενειοκρατία και νεποτισμό; Η κόρη του Μητσοτάκη ήταν οικογενειοκρατία και νεποτισμός, αλλά η κόρη του Κωνσταντόπουλου είναι σοσιαλισμός…”

Στο τέλος, ο κ. Πάγκαλος μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «Η Αριστερά της χώρας διαπομπεύεται με αισχρό τρόπο», ενώ σχολίασε την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την οικογενειοκρατία, λέγοντας ότι “η κόρη του Μητσοτάκη ήταν οικογενειοκρατία και νεποτισμός, αλλά η κόρη του Κωνσταντόπουλου είναι σοσιαλισμός…”

Keywords
Τυχαία Θέματα