Βαλλιανάτος: Έχω πάει με λιγότερους από… 9.000 άνδρες!

Νέο «χτύπημα» από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηνών, Γρηγόρη Βαλλινάτο, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Εγώ Weekly» αποκάλυψε πως έχει κάνει έρωτα με λιγότερους από 9.000 άνδρες! Παράλληλα, αποκάλυψε πως από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 είναι οροθετικός και έχει υπάρξει συνοδός κυριών. Εν συνεχεία, μίλησε για τους έρωτες της ζωής του, αλλά και για τον χαμό του πρηγούμενο συντρόφου του.

«Γλύκανε λίγο το βλέμμα των ανθρώπων που με κοιτάζουν και κάποιοι ίσως να θύμωσαν. Δυσκολεύτηκαν άνθρωποι που ήταν κοντά μου, φίλοι

ή συγγενείς μου, που ενδεχομένως, δέχονταν διάφορα ερωτήματα. Σήμερα κακά τα ψέματα ο οροθετικός είναι σαν ένα χρόνιο ασθενή. Έβαζα προφυλακτικό. Σε άλλους το έλεγα και σε άλλους όχι, όμως δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει ότι τον έθεσα σε κίνδυνο».

Τέλος σε ερώτηση για τον αριθμό των ανδρών με τους οποίους έχει κάνει έρωτα είπε: « Είναι λιγότεροι από 9.000», ενώ για την ερωτική του ζωή σήμερα, σχολίασε: «Είμαι πριν από τον επόμενο έρωτα. Έχασα τον άνθρωπό μου πριν από τρία χρόνια από καρδιακή νόσο».

Δείτε το βίντεο:

The post Βαλλιανάτος: Έχω πάει με λιγότερους από… 9.000 άνδρες! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα