Τσίπρας: Κατηγορεί και κάνει έκκληση να διωχθεί η κυβέρνηση Σαμαρά

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε και κατηγόρησε την κυβέρνηση της καταστροφής όπως ο ίδιος χαρακτήρισε την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα πρωτογενούς πλεονάσματος, το μόνο πλεόνασμα της χώρας μας είναι η ανεργία, η απανθρωπιά και η υγειονομική φτώχεια.

Στη

συνέχεια έκανε έκκληση στους πολίτες να υπονομεύσουν την κυβέρνηση και να σταθούν στο πλάι του, με τη δύναμη των ψήφων τους στις επερχόμενες διπλές εκλογές, για να στείλουν μαζί ένα μήνυμα στην καταστροφική αυτή κυβέρνηση.

Από το νοσοκομείο του Ρεθύμνου όπου βρέθηκε και συνοδεύονταν από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Μιχάλη Κριτσωτάκη προκαλεί τους πολίτες να συνειδητοποιήσουν τις πληγές που τους άφησε το μνημόνιο, ενώ στηρίχθηκε στην κρίσιμη αναμέτρηση των εκλογών και στην διακύβευση της Ελλάδας.

Εξέφρασε την ανάγκη για μια νέα ανανεωμένη χώρα με πολιτικούς «προστάτες» για να οικοδομήσουν από την αρχή την χώρα, βάζοντας γερά θεμέλια κοινωνικής συνοχής.

The post Τσίπρας: Κατηγορεί και κάνει έκκληση να διωχθεί η κυβέρνηση Σαμαρά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα