Τσάμπιονς Λιγκ: Με Καπετάνο στους ομίλους η Κλουζ

Στους σημερινούς αγώνες ρεβάνς δεν έγινε κάποια έκπληξη με βάσει τα σκορ των πρώτων αναμετρήσεων. Το γκολ του Έλληνα επιθετικού έστειλε τους Ρουμάνους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εις βάρος της Βασιλείας. Η ομάδα του Καπετάνου είχε επικρατήσει και στην Ελβετία με 2-1.

Η Σπαρτάκ Μόσχας του Ουνάι Έμερι απέσπασε 1-1 στην Κωνσταντινούπολη από την Φενερμπαχτσέ και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους, καθώς είχε νικήσει 2-1 στην έδρα της. Ο Άρι έδωσε προβάδισμα στους Μοσχοβίτες στο 5΄ και στο 69΄ ο Σόου διαμόρφωσε

το τελικό αποτέλεσμα.

Πήγε να κάνει… το μπαμ η Γκλάντμπαχ στην Ουκρανία, αλλά η νίκη της επί της Ντιναμό με 2-1 δεν της ήταν αρκετή μετά το εις βάρος της 3-1 στη Γερμανία. Στο 70΄ με αυτογκόλ του Χασερίντι και στο 78΄ ο Αράνγκο έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στη Μπορούσια, αλλά στο 88΄ ο Ιντέγιε μείωσε σε 2-1.

Με συνολικό σκορ 4-0 η Σέλτικ πήρε άνετα το εισιτήριο της πρόκρισης εις βάρος της Χέλσινμποργκ. Μετά το 2-0 στη Σουηδία, οι «καθολικοί» επικράτησαν με το ίδιο σκορ και στην Σκωτία, με τον Γιώργο Σαμαρά να κάνει καταπληκτικό ματς και να δίνει την ασίστ στο 29΄ στον Χούπερ, ο οποίος άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Γουανιάμα πέτυχε το τελικό 2-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα