Τρικολόρ διοικήσεις σε φορείς του Υπ.Α.Α.&Τ.


Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Καθηγητή Αθανάσιου Τσαυτάρη και λαμβάνοντας τη σύμφωνη γνώμη των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ορίζονται τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Συγκεκριμένα, χρέη προέδρου αναλαμβάνει, αποτελώντας πρόταση της ΔΗΜΑΡ, ο Ιωάννης Τσιάλτας, Γεωπόνος, πτυχιούχος

Ανώτατης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών, στη θέση του αντιπροέδρου τίθεται ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Βιολόγος, πτυχιούχος Τμήματος Βιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ως μέλη ορίζονται οι: κ.κ. Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, Επιχειρηματίας, πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ελληνογαλλικού Κολλεγίου Αθηνών, Βασίλειος Αρζουμανίδης, Κτηνίατρος, πτυχιούχος Κτηνιατρικής Σχολής κι η Ελένη Δραγατίδου, Κτηνίατρος, πτυχιούχος Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

Αλλαγές και στη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου πρόεδρος αναλαμβάνει ο πρώην βουλευτής Λακωνίας της Ν.Δ., Γρηγόρης Αποστολάκος και αντιπρόεδρος ο Αλέξανδρος Οφίδης, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Πιερία.

Αλλαγές αναμένονται και στη διοίκηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, με κυριότερο υποψήφιο για τη θέση τον δασολόγο, Κώστα Μπέση, όπως και στον ΕΛΓΑ, για τη διοίκηση του οποίου προορίζεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Έξαρχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα