Τρία ανεξερεύνητα και εκπληκτικής ομορφιάς νησιά (ΦΩΤΟ)

Tο νερό καλύπτει το 71% της επιφάνειας στον πλανήτη Γη.

Ως αποτέλεσμα αυτού, τα νησιά που υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο είναι αναρίθμητα, ενώ δεν είναι λίγα αυτά που δεν τα γνωρίζει κανείς ούτε ως όνομα καν, πόσω μάλλον ως εικόνα.

1.Koh Yao Noi, Ταϊλάνδη

Βρίσκεται στη μέση του κόλπου Phang Nga, όχι μακριά από το Πουκέτ, και αποτελεί ένα από τα τελευταία «προπύργια» της παρθένας άγριας φύσης στην περιοχή. Για το λόγο αυτό έχει μπει στη λίστα της Παγκόσμιας Κληρονομιάς από το 2002, ενώ ολόκληρο το νησί

διακρίνεται για τη φιλική προς το περιβάλλον τουριστική ανάπτυξη. Πλήθος παραδοσιακών χωριών και κάτοικοι που παραμένουν πιστοί στα ήθη και έθιμα του παρελθόντος αλλά και μερικά από τα καλύτερα καταδυτικά σημεία στον κόσμο, κάνουν το Koh Yao Noi ένα χωρίς αμφιβολία «must place to be»!

2.Ulleungdo, Νότια Κορέα

«Νησί χωρίς μόλυνση, φίδια και κλέφτες»! Έτσι είναι γνωστό το Ulleungdo Island ανάμεσα στους Νοτιο-Κορεάτες, οι οποίοι το επιλέγουν μετά μανίας, ειδικά όσοι επιθυμούν διακοπές… περιπέτειας. Ένας απλός παράδεισος επί της γης, βρίσκεται ανάμεσα στη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία και είναι ένα ιδανικό μέρος κυρίως για όσους λατρεύουν την πεζοπορία κατά μήκος των ακτών αλλά και τις δροσερές βουτιές σε καταγάλανα νερά.

3.San Blas Archipelago, Παναμάς

Το San Blas αποτελείται από διάσπαρτα μικρά νησιά (350-400) με λευκή άμμο και ψηλούς φοίνικες που φτάνουν μέχρι τα γαλαζοπράσινα νερά. Ξεχάστε τα πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα, καθώς τα μόνα καταλύμματα στο νησί είναι τα σπίτια των ψαράδων και για δείπνο στο τραπέζι… ό,τι βγάλουν κάθε μέρα με τις βάρκες τους.

Πηγή: perierga.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα