Τρεις φορές άλλαξε μπαταρία στο κινητό του τη μέρα της γιορτής του ο Σαμαράς – Δέχθηκε 3000 sms και αμέτρητες κλήσεις!

Περισσότερα από 3000 sms και αμέτρητα τηλεφωνήματα δέχθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής την Παρασκευή! Αξίζει να σημειωθεί πως χρειάστηκε να αλλάξει τρεις φορές (!) μπαταρία στο κινητό του τηλέφωνο, ώστε αυτό να μένει ανοιχτό και να μην χάνει την επικοινωνία με όσους έπαιρναν για να του ευχηθούν, καθώς όπως είναι λογικό, το… δύσμοιρο έκλεινε και ξανάκλεινε από την υπερβολική χρήση!

Ένας από τους πρώτους που θυμήθηκε

τον Πρωθυπουργό, ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, του οποίου ωστόσο το τηλεφώνημα δεν ήταν ένα τυπικό… «χρόνια πολλά» αλλά μια κλήση μεγάλης διάρκειας! Μετά τις καθιερωμένες ευχές που εύχεται κανείς στον εορτάζοντα, ο κ. Παπούλιας ενημέρωσε τον Αντώνη Σαμαρά για την χθεσινή του δήλωση που παρεξηγήθηκε (σ.σ. την Πέμπτη) σχετικά με την «τελευταία του χρονιά» καθώς και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε… αιφνιδιαστεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βηματοδότη», ο κ. Σαμαράς στη διάρκεια της ημέρας, συνομίλησε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο αφού ευχαρίστησε για τις ευχές, ενημέρωσε πως λίαν συντόμως θα υπάρξει διευρυμένη σύσκεψη ελέω έλευσης της τρόικας. Κατόπιν ευχήθηκε στον κ. Βενιζέλο «Καλή επιστροφή», καθώς βρίσκεται στις ΗΠΑ και αποχαιρετίστηκαν. Νωρίτερα, συνομίλησε και με τον Φώτη Κουβέλη, ο οποίος ήταν λιτός και απέριττος ευχόμενος «χρόνια πολλά και καλή δύναμη».

Νωρίς το μεσημέρι, ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε σε μια κλήση, της οποίας το νούμερο δεν γνώριζε, για να ακούσει στα γαλλικά την ευχή από μια γυναικεία φωνή: «Bonne fete, monsieur le premier ministre» (= Να χαίρεστε τη γιορτή σας κε Πρωθυπουργέ) και αφού ευχαρίστησε την άγνωστη γυναίκα, δεν δίστασε να ρωτήσει ποια είναι! Η απάντηση τον ξάφνιασε αλλά και τον συγκίνησε πολύ· ήταν η καθηγήτριά του στα Γαλλικά στο γυμνάσιο, η οποία σήμερα είναι 93 χρόνων!

Όπως αναφέρει επίσης ο Βηματοδότης, αφού επικοινώνησε με τον Πάνο Σκουρλέτη για να μάθει αν ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στον πολιτικό του αντίπαλο τις δέουσες ευχές, έμαθε πως μάλλον ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πρέπει να επικοινώνησε με τον Πρωθυπουργό, αν και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δεν ενημερώθηκε από τον αρχηγό του. Όπως μάλιστα σημείωσε χαρακτηριστικά, «δεν νομίζω πως τα τελευταία δύο χρόνια οι δυο τους ανταλλάσσουν ευχές…»!

The post Τρεις φορές άλλαξε μπαταρία στο κινητό του τη μέρα της γιορτής του ο Σαμαράς – Δέχθηκε 3000 sms και αμέτρητες κλήσεις! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα