Του αρέσει η προοπτική της Ευρώπης

Με τις κινήσεις του εντός αγωνιστικού χώρου έχει αλλάξει, κατά καιρούς, πολλά αποτελέσματα ποδοσφαίρου και τα έχει φέρει υπέρ της ομάδας του, της Σάντος.

Έτσι, έχει γίνει ο διακαή πόθος πολλών ποδοσφαιρικών ομάδων, οι οποίες θα έδιναν… γη και ύδωρ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο Νεϊμάρ είναι μόλις 21 ετών, αλλά έχει κάνει τους πάντες να «παραμιλούν» με την αξία του.

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και, εσχάτως, Μπάγερν Μονάχου είναι ανάμεσα στις υποψήφιες ομάδες για να αποσπάσουν την υπογραφή του, αφού πρώτα συμφωνήσουν με τη διοίκηση του συλλόγου,

στον οποίο αγωνίζεται, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014.

Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποκάλυψε με δηλώσεις του πως είναι και δικό του αθλητικό στοίχημα να αγωνιστεί στη Γηραιά Ήπειρο, αλλά έβαλε τέλος στις φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει, ήδη, με την Μπαρτσελόνα, απαντώντας, επί της ουσίας, στα όσα είχε δηλώσει ο δεξιός οπισθοφύλακας των «μπλαουγκράνα», Ντάνι Άλβες.

«Αν πιστεύετε ότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για το άλμα στην Ευρώπη, γιατί όχι; Όσο για τις δηλώσεις του Άλβες, Κι αν εγώ δηλαδή, σας έλεγα ότι ο Μέσι θα έρθει στη Σάντος, θα με πιστεύατε;», τόνισε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα