Το ξέσπασμα της Άνιστον σε δημοσιογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κουρασμένη από τις κοινότυπες ερωτήσεις που της κάνουν δήλωσε η Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξή της στην εκπομπή Good Morning America, το πρωί της Τετάρτης.

Όταν η συζήτηση ήρθε γύρω από το θέμα των παιδιών η ίδια έδειξε την ενόχλησή της!

«Μέχρι εδώ με αυτές τις ερωτήσεις», είπε μιλώντας στην εκπομπή, η 44χρονη ηθοποιός, η οποία πρόσθεσε ότι πλέον έχει μάθει όλα τα κόλπα που χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι προκειμένου να φτάσουν στο θέμα της οικογένειας και να πάνε εκεί τη συζήτηση. Είπε ότι καταλαβαίνει ότι έρχεται η σχετική ερώτηση όταν τη ρωτάνε «κάτι σχετικό με την οικογένεια

και προσπαθούν να το συνδέσουν με την ταινία «αν ήταν να κάνω παιδί, πόσα θα ήθελα;» Και «θέλω αγόρι ή κορίτσι;» είπε η Άνιστον στη συνέντευξή της στο ABC News και στην Amy Robach. «Δεν ήξερα ότι μπορείς να το παραγγείλεις», συνέχισε η ηθοποιός και εξήγησε: «Οι φίλοι μου και ο σύντροφός μου είναι η πραγματική μου οικογένεια».
Η πρωταγωνίστρια των Friends που αρραβωνιάστηκε με τον ηθοποιό Justin Theroux βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή για να προωθήσει τη νέα της ταινία «We’re the Millers», στην οποία υποδύεται μια στριπτιζέζ.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της

Keywords
Τυχαία Θέματα