Το ΣΔΟΕ «ξεψαχνίζει» τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής

Εξονυχιστικό έλεγχο στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής πραγματοποιεί το ΣΔΟΕ κατ΄εντολήν των ανακριτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Σπύρος Γεωργουλέας και Χρήστος Παπακώστας διαθέτουν τρανταχτά στοιχεία στα χέρια τους, που δένουν… χειροπόδαρα την ακροδεξιά οργάνωση και αφορούν τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Μάλιστα, το ΣΔΟΕ

ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών βουλευτών, ώστε να διαπιστωθεί αν ισχύουν οι κατηγορίες που μιλούν για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Τέλος η κρατική επιχορήγηση στο κόμμα του Μιχαλολιάκου

Στο μεταξύ η κυβέρνηση ετοιμάζει ακόμα ένα «χτύπημα» στη Χρυσή Αυγή, μέσω του νέου αντιρατσιστικού νόμου που θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα και θα τεθεί προς ψήφιση στις αρχές Νοεμβρίου.

Στόχος είναι να σταματήσουν η κρατική επιχορήγηση και οι δημόσιες παροχές κομμάτων που υποστηρίζουν το ρατσισμό. Παράλληλα, η επιβολή ποινών όπως: Η στέρηση έως πέντε χρόνια των πολιτικών δικαιωμάτων ακόμα και βουλευτών για ρατσιστικά εγκλήματα και φιλοναζιστικές αναφορές, η αφαίρεση του δικαιώματος του εκλέγειν αλλά και του εκλέγεσθαι σε μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις, η επιβολή ποινών φυλάκισης έως και πέντε χρόνια για εκδηλώσεις μίσους, όπως διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες, η επιβολή ανάλογων ποινών για όσους υμνούν τον ναζισμό και τον φασισμό και η άσκηση ποινικής δίωξης για εγκληματικές συμπεριφορές με ρατσιστικά κίνητρα.

The post Το ΣΔΟΕ «ξεψαχνίζει» τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα