Το σχέδιο του σατανικού ζευγαριού για να «φάει» τον ιερέα

Αποδείχθηκε πως μια ολέθρια σχέση στοίχησε τη ζωή στον 52χρονο ιερέα Αθανάσιο Αυγερόπουλο από τη Φωκίδα.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου σε λιγότερο από 24 ώρες από την άγρια δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίασή της εκμεταλλευόμενοι και προσέχοντας τα λάθη της παπαδιάς.Η 43χρονη σύζυγος του ιερέα και ο 41χρονος άντρας από τους Κρουνούς με τον οποίο τους τελευταίους μήνες διατηρούσε ερωτική σχέση, φέρονται ως οι δράστες του στυγερού εγκλήματος πάθους…Σχεδόν από την πρώτη στιγμή τα όσα ανέφερε η παπαδιά για την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της,
είχαν προβληματίσει τους αστυνομικούς που απομακρύνθηκαν από την αρχή από το κίνητρο της ληστείας.Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου με επικεφαλής το διοικητή τους Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη Ηλιόπουλο, ξεκίνησαν μια πολύ προσεκτική έρευνα, ελέγχοντας την παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά και κάθε λέξη από τις περιγραφές της 43χρονης παπαδιάς.

Όμως και στο χωριό και τη γύρω περιοχή, το μυστικό της παράνομης σχέσης της παπαδιάς με τον 41χρονο άντρα που φέρεται να εκτέλεσε με μια βολή κυνηγετικού όπλου τον 52χρονο ιερέα, δεν φαίνεται να ήταν κρυφό.

Όλα αυτά συνδυάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και έφτασαν στην άκρη του νήματος και επί του προκειμένου στην εξιχνίαση ενός στυγερού εγκλήματος.

Σύμφωνα με το patrastimes, o 52χρονος ιερέας με τη 43χρονη σύζυγό του είχαν φτάσει από το χωριό τους στη Φωκίδα στον Πύργο, αργά το βράδυ της Κυριακής.Τα όσα συνέβησαν το επόμενο πρωί φαίνεται πως είχαν προσχεδιαστεί από το παράνομο ζευγάρι. Πληροφορίες λένε πως η 43χρονη είχε γνωρίσει τον 41χρονο από έναν κοινό τους φίλο και συγχωριανό του, πριν μερικούς μήνες. Έτσι ξεκίνησε αυτή η σχέση πάθους, όπου η 43χρονη φέρεται να μετέφερε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της, στο 41χρονο συνεργό της στη δολοφονία.Η παπαδιά φέρεται να υποστήριξε πως στο διάστημα της παράνομης αυτής σχέσης, ακούγοντας τα προβλήματα ο 41χρονος την πίεζε να φέρει τον ιερέα στην περιοχή για να τον σκοτώσει.

Το αντίθετο φέρεται να ισχυρίζεται ο 41χρονος βάζοντας την παπαδιά στο ρόλο του ανθρώπου που ήθελε να σκοτώσει τον 52χρονο ιερέα, για να απαλλαγή από την πίεση και τα προβλήματα ενός αποτυχημένου γάμου, με «θύματα» τρία παιδιά που σύμφωνα με πληροφορίες βίωναν τα όσα συνέβαιναν πίσω από τους τοίχους του σπιτιού τους στην ορεινή Φωκίδα. Ο στόχος του παράνομου ζευγαριού ήταν να ζήσει τον έρωτά του ελεύθερο.

 Ο ιερέας φαίνεται να γνώριζε καλά τα αίτια της κακής πορείας του γάμου του και αντιδρούσε στα όσα αντιλαμβανόταν. Σίγουρα όμως δεν περίμενε πως θα έπεφτε νεκρός από το όπλο του εραστή, μετά από ένα σατανικά σχεδιασμένο, αλλά πρόχειρο όπως αποδείχθηκε στην εκτέλεση, σενάριο.

Η παπαδιά φέρεται να είχε ενημερώσει για την έλευσή της μαζί με τον σύζυγό της στην Ηλεία, τον 41χρονο. Είχε προσχεδιαστεί και ο χρόνος και το δρομολόγιο ώστε να μπορεί ο δράστης να σκοτώσει και να κρυφτεί σε γνώριμα για αυτόν μέρη. Έτσι το πρωί της Δευτέρας του είχε τηλεφ

Keywords
Τυχαία Θέματα