Το πρόγραμμα του ΕΟΤ «Τουρισμός για όλους» ξεκινά την Τετάρτη

Σε εφαρμογή τίθεται από την Τετάρτη το πρόγραμμα του ΕΟΤ «Τουρισμός για όλους» τρίτης ηλικίας 2013-2014 (β’ φάση) το οποίο θα ισχύσει έως τις 30 Ιουνίου.

Οι κάτοχοι των δελτίων έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διακοπές σε όλη τη χώρα κάνοντας κράτηση από τον κατάλογο των τουριστικών καταλυμάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Έως και πέντε διανυκτερεύσεις ορίζεται η διάρκεια των διακοπών οι οποίες όμως δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν

τον χρόνο ισχύος του προγράμματος, που είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετέχουν ξενοδοχεία όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων, καθώς επίσης και τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, τουριστικές επαύλεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις, όλων των τάξεων που διαθέτουν Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, έχουν όλα τα δικαιολογητικά σε ισχύ και περιλαμβάνονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καταλυμάτων του προγράμματος.

Όλες οι πληροφορίες του προγράμματος διατίθενται ηλεκτρονικά από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, από τις κατά τόπους Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού και γραφεία του ΕΟΤ, από το site του ΕΟΤ www.gnto.gov.gr ή www.visitgreece.gr .

Τα δελτία του προγράμματος θα διατίθενται καθημερινά εκτός αργιών, από τα ΚΕΠ όλης της χώρας , καθ΄ όλη τη διάρκεια του προγράμματος και μέχρι εξαντλήσεως των 5.000 δελτίων που θα διατεθούν συνολικά.

Η ημερήσια επιδότηση από τον ΕΟΤ ορίζεται στα 19 ευρώ (ανά άτομο/ανά διανυκτέρευση) για όλες τις μορφές και κατηγορίες καταλυμάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

The post Το πρόγραμμα του ΕΟΤ «Τουρισμός για όλους» ξεκινά την Τετάρτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα