Το ματς της αγωνιστικής: Ολυμπιακός – Ατρόμητος (21.30)

Όταν το καλοκαίρι είναι μακρύ, κάπως πρέπει να βρεις τρόπο να το περάσεις. Στον Ολυμπιακό χωρίς επίσημα παιχνίδια, τρώγονται με τα ρούχα τους από τα φιλικά, με αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να υπάρχει γιούχα και στη δεύτερη αγωνιστική, ουδείς να γνωρίζει πως μπορεί να αντιδράσει ο κόσμος στο Καραϊσκάκη.

Στραβά φαίνεται να αρμενίζει και ο Ατρόμητος, που στην πρεμιέρα δεν κατόρθωσε να κερδίσει τον Εργοτέλη και στα προκριματικά

του Europa League γνώρισε την καταδικαστική ήττα με 3-1 από την Άλκμααρ μέσα στο Περιστέρι. Σύμφωνα με το gazzetta, το ιδανικό σενάριο για την ομάδα του Περιστερίου είναι να επαναλάβει το περυσινό θαύμα με τη νίκη 3-2 που πήρε στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Το ιδανικό για τον Ολυμπιακό είναι να ξεχάσει την περυσινή εξαίρεση και να επιστρέψει στον κανόνα, που ήταν οι έξι νίκες σε ισάριθμα ματς με τέρματα 14-2.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 25/8, 21:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: «Γ. Καραϊσκάκης»
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Καλλονή-Ολυμπιακός 0-1. / Ατρόμητος-Εργοτέλης 2-2.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,29 Χ: 6,00 2: 13,00
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Σπάθας, Καρατζίκας, Γρεβένης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Παπαδόπουλος (τραυμ.) – Ιγκλέσιας (τιμωρ.)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Μπορεί ο πρώτος που δε θα προλάβει την παρέλαση να είναι και εκείνος για τον οποίο θα έμπαιναν τα λιγότερα στοιχήματα; Λογικά όχι. Η καρέκλα του Μίτσελ τρίζει σε βαθμό που μέχρι και ο ίδιος την ακούει, όμως το μόνο που χρειάζεται για να πάρει παράταση η καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι μια καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα. Το τελευταία, βέβαια, μετά και το περυσινό παράδειγμα του Ζαρντίμ δεν του παρέχει ασφάλεια, ωστόσο καθιστά πιο δύσκολη την απομάκρυνσή του. Ο Ισπανός φαίνεται να μετράει μέρες στον Ολυμπιακό εξαιτίας κυρίως των εμφανίσεων στα φιλικά παιχνίδια και αν τυχόν την Κυριακή ο Ατρόμητος κάνει την έκπληξη, τότε ταυτόχρονα μπορούμε να πάρουμε ως δεδομένο ότι θα είναι το τελευταίο του ματς στο Καραϊσκάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα