Το γλυκό αγοράκι που έγινε… βασίλισσα της ομορφιάς (ΦΩΤΟ)

Η Dani St James δεν είναι μία τυχαία και συνηθισμένη βασίλισσα της ομορφιάς... Αρκεί μόνο να σας πούμε ότι πριν από 21 χρόνια είχε γεννηθεί… αγόρι!

Τα τελευταία τρία χρόνια παίρνει θηλυκές ορμόνες, προκειμένου να προετοιμάσει τον οργανισμό της για τη μετάβαση να γίνει γυναίκα.

Στα 18 της είχε στεφθεί Miss Diamond Queen 2013 σε διαγωνισμό καλλιστείων για τρανσέξουαλ. Τότε αποφάσισε ότι ήθελε να αφήσει τον Daniel πίσω

της και να ζήσει πλέον όπως πάντα ονειρευόταν… δηλαδή σαν γυναίκα!

«Όταν έγινα 16 παράτησα το σχολείο και έγινα μακιγιέρ. Άρχισα να πειραματίζομαι με το μακιγιάζ και έφτασα σε σημείο που δεν έφευγα από το σπίτι αν δεν είχα βαφτεί. Στα 17 άρχισα να μεγαλώνω τα μαλλιά μου και να ντύνομαι σαν γυναίκα. Εξακολουθούσα όμως να είμαι άντρας. Στα 18 μου πήγα στην Ίμπιζα όπου ζούσα μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε αποφάσισα ότι ένιωθα πιο άνετα ως γυναίκα» πρόσθεσε.

Η Dani πήγε σε ένα γιατρό στην Ίμπιζα ο οποίος της χορήγησε θηλυκές ορμόνες. Από τη στιγμή που άλλαξε το όνομά της σε Dani αποφάσισε να αφήσει το παρελθόν πίσω της.

Με τη συμπαράσταση της οικογένειάς της δηλώνει πια, όπως ανέφερε στη Daily Mail, ότι μπορεί να νιώθει άνετα με αυτό που είναι.

Keywords
Τυχαία Θέματα