Το ευρωπαϊκό όνειρο τώρα αρχίζει…

Τέρμα τα λόγια, ώρα για… μάχη! Το βράδυ της Τρίτης (17/9, 21:45, Novasports2), το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ανοίγει τις πύλες του για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, όπου ο Ολυμπιακός με 33.000 κόσμο στο πλευρό του υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν των πολλών αστέρων.

Σε 26 αναμετρήσεις με γαλλικούς συλλόγους στην Ευρώπη, οι ερυθρόλευκοι μετρούν

9 νίκες, 14 ήττες και 3 ισοπαλίες. Κόντρα λοιπόν στους Πρωταθλητές Γαλλίας θα επιχειρήσουν να πανηγυρίσουν την 10η νίκη τους, αν και το ενδεχόμενο να τελειώσει δίχως νικητή το ματς δεν είναι κακό σενάριο για τους Πειραιώτες. Ο Μίτσελ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Σαλίνο (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο), ενώ η συμμετοχή του Μπονγκ στην 18άδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες να είναι σαφώς εναντίον του Καμερουνέζου άσου που υποφέρει από διάστρεμμα στην ποδοκνημική δεξιά.

Στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (16/9), ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θα μπει επιθετικά στην αναμέτρηση με την Παρί. Τι σημαίνει αυτό; Σαβιόλα και Μήτρογλου μαζί από την αρχή ή απλά mind games made in Madrid; Λίγες ώρες απέμειναν για να το δούμε. Ο Ρομπέρτο σίγουρα θα είναι κάτω από τα δοκάρια και με το επικρατέστεροι σενάριο να μιλάει για απουσία του Μπονγκ τουλάχιστον από την αρχική ενδεκάδα, τότε πάμε σε μια αμυντική τετράδα αποτελούμενη από τους Μανιάτη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας. Από την μέση και μπροστά σίγουρες μπορούν να θεωρούνται μόνο οι θέσεις των Σάμαρη και Κάμπελ και ενός εκ των Σαβιόλα ή Μήτρογλου!

Από εκεί και πέρα υπάρχουν… ποικιλίες για όλα τα γούστα και ανάλογα με τι σχήμα θα επιλέξει τελικά ο Μίτσελ να παρατάξει τον Ολυμπιακό. Βάις, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Ολαϊτάν, Γιαταμπαρέ και Εντιγκά έχουν ο καθένας τις δικές του πιθανότητες να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα με την Παρί. Όσον αφορά τον Λοράν Μπλαν; Στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει πως θα παίξει ο Ολυμπιακός. Εμπιστοσύνη στην ομάδα του; Σωβινισμός; Ή μήπως mind games και από την πλευρά του Γάλλου τεχνικού; Θα δείξει.

Πάντως στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα γαλλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Μπλαν υπολογίζει ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό γι’ αυτό και σκέφτεται να θυσιάσει έναν εκ των Μόουρα ή Λαβέτσι για να ρίξει και τρίτο χαφ στον άξονα! Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Ματουϊντί, Βεράτι, Τιάγκο Μότα, Καβάνι, Λαβέτσι και Ιμπραχίμοβιτς, είναι το επικρατέστερο σχήμα για την Παρί Σεν Ζερμέν στο Φάληρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες των Γάλλων.

Ο πόλεμος των άστρων ξεκινάει απόψε για τον Θρύλο!

Πηγή: redplanet

Για τους υπόλοιπους σημερινούς αγώνες του Champions League πατήστε ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα