Το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε στην Κεφαλλονιά γιατί ήταν… σκοτεινά!

Οι επιβάτες της πτήσης Ryanair δεν έφτασαν ποτέ από το Λονδίνο στην Κεφαλονιά αλλά προσγειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη γιατί, όπως τους είπε ο πιλότος στο Αργοστόλι ήταν πολύ… σκοτεινά!

Σύμφωνα με τη Daily Mail όταν ο πιλότος τους ενημέρωσε ότι θα αλλάξουν προορισμό γιατί στο Αργοστόλι είναι σκοτεινά και δεν μπορούν να προσγειωθούν οι επιβάτες ανησύχησαν μήπως

ο πραγματικός λόγος της αλλαγής «πλεύσης» ήταν η έλλειψη καυσίμων.

Οπως προκύπτει από τα tweets της δημοσιογράφου Κέιτ Μάνσετ που ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης, ο κυβερνήτης τους ενημέρωσε πως η Rynair έχει δώσει εντολή να προσγειώνονται στο Αργοστόλι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υπογραμμίζεται, ωστόσο ότι η πτήση ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στις 21:20.

Οι ταξιδιώτες από το Λονδίνο, ύστερα από δύο ώρες αναμονής στο αεροδρόμιο Μακεδονία, επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροπλάνο και πέταξαν για Κεφαλλονιά.

Οπως σημειώνει η Daily Mail αγανακτισμένοι επιβάτες ρωτούσαν το προσωπικό αν μέσα σε αυτό το δίωρο ο ήλιος είχε… ανατείλει στο νησί, ενώ η Μάνσετ ενημέρωνε τους φίλους της στο Twitter ότι απογειώνονται ξανά για Κεφαλλονιά, σχολιάζοντας «ίσως βρήκαν φακό, μπράβο τους».

Η εταιρεία περιορίστηκε στο να δηλώσει πως η «παράκαμψη έγινε λόγω περιορισμών στην προσγείωση που τέθηκαν στο αεροδρόμιο του νησιού» συμπληρώνοντας πως οι επιβάτες οδηγήθηκαν στον προορισμό τους όταν ο περιορισμός είχε αρθεί, ενώ κατέληξε λέγοντας πως η Ryanair προσάρμοσε τα δρομολόγιά της προς την Κεφαλλονιά έτσι ώστε να εξασφαλίσει πως δεν θα πέσουν ξανά πάνω σε περιορισμούς προσγείωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα