Τις εξελίξεις στα «Κλεμμένα Όνειρα» αποκαλύπτει η Άννα Ανδριανού

Η σεναριογράφος της αγαπημένης και επιτυχημένης καθημερινής σειράς του MEGA Άννα Ανδριανού στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε στο Super Tv, αποκάλυψε τι θα δούμε στη συνέχεια στα «Κλεμμμένα Όνειρα» και πως θα κυμανθούν οι ιστορίες των ηρώων στα επόμενα επεισόδια.
Συγκεκριμένα και όπως η ίδια αναφέρει: «Υπάρχουν πια πλοκές που εντείνονται. Ο Μαλτέζος θα καταλάβει ότι η Βίκυ ήταν η παλιά ερωμένη του και θα αντιληφθεί ότι ο Σταύρος είναι γιος του. Θα αποφασίσει

να την εκδικηθεί θεωρώντας ότι στην πρόσφατη ερωτική ιστορία τους, τον παγίδεψε και τον κορόιδεψε. Από την άλλη η ιστορία με τον Μπίλυ θα ξεφύγει από τα χέρια του, με μία απροσδόκητη και πολύ δραματική εξέλιξη αφού ο Μπίλυ θα πεθάνει. Ο Μαλτέζος όμως θα κάνει δύο ακόμα φόνους. «Ναι. Θα προχωρήσει σε ένα δεύτερο σχέδιο εξόντωσης της Λένας. Το δεύτερο άτομο που σκοτώνει είναι έκπληξη». Σχετικά τώρα με το θάνατο του Μπίλυ:
«Η Άννα δε θα το μάθει αρχικά. Ο Μαλτέζος θα το κρύψει. Έχει πλήρη υπαιτιότητα άλλωστε στο θάνατο αυτό, γιατί έχει κρατήσει ένα διαταραγμένο άτομο, από καιρό φυλακισμένο. Από την άλλη η Φαίη και ο Σταύρος προχωρούν σε γάμο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα