Την Τετάρτη το ύστατο «αντίο» στον Λευτέρη Βογιατζή

Την ερχόμενη Τετάρτη, στις 8 Μαΐου, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον διάσημο Έλληνα σκηνοθέτη και ηθοποιό Λευτέρη Βογιατζή. Η κηδεία του θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο πρώτο νεκροταφείο.

Οπως έγινε γνωστό, η σορός του διακεκριμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την ίδια ημέρα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα στο θέατρο

της οδού Κυκλάδων.

Με το χέρι στην καρδιά και βαθιά συγκινημένος, ο Λευτέρης Βογιατζής υποκλίθηκε τον Αύγουστο- μπροστά στο όρθιο κοινό της Επιδαύρου που χειροκροτούσε με ενθουσιασμό, θέρμη και ευγνωμοσύνη έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο θέατρο- μετά το τέλος της πρεμιέρας του Μολιερικού «Αμφιτρύωνα», που έμελλε να είναι και το τελευταίο έργο που σκηνοθέτησε.

Τον Απρίλιο θα επανερχόταν στη σκηνή του θεάτρου της οδού Κυκλάδων με το «Θερμοκήπιο» του Πίντερ, με ανανεωμένο καστ και τον ίδιο να ερμηνεύει τον ρόλο του Ρουτ. Η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τις 8 Απριλίου αλλά λόγω αδιαθεσίας του ηθοποιού ακυρώθηκαν οι παραστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα