Τι θα κάνει ο Μεϊμαράκης

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εμπλοκή του ονόματος του στη συζήτηση για τη «λίστα του ΣΔΟΕ» με τα ονόματα των πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομου πλουτισμού, ο Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα συναντήσει τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τη Δευτέρα, προκειμένου να ζητήσει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο κ. Μεϊμαράκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά,

τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, επί του θέματος, ενημερώνοντας τους ότι προτίθεται να πράξει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να διερευνηθεί το ταχύτερο δυνατόν η υπόθεση, ενώ πληροφορίες που μετέδωσε το Mega κάνουν λόγο για σκέψεις από πλευράς Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ακόμη και για το ενδεχόμενο παραίτησής του. Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ έχει ήδη θέσει στη διάθεση των τριών αρχηγών την παραίτησή του.

Σε σχετική του δήλωση ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε : «Μόλις επέστρεψα από το εξωτερικό, πληροφορήθηκα την ανάμειξη του ονόματός μου σε υπόθεση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα RealNews. Δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία εμπλοκή έχω και τη Δευτέρα το πρωί θα προσέλθω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης. Αυτονόητο είναι ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα