Τι θα δούμε 1-5/7 στο Karadayi

KAΘΗΜΕΡΙΝΑ 16.50 Επ.: 24ο – 26ο

ΔΕΥ: O Μαχίρ με τη βοήθεια του Γιασίν, ψάχνει ποιοι βρίσκονται πίσω από την απαγωγή του μικρού Ναζίφ, καθώς και πού τον κρατάνε κρυμμένο. Ο Ναζίφ, ύστερα από το εκβιαστικό τηλεφώνημα που λαμβάνει, πηγαίνει να μιλήσει στη Φεριντέ, εκείνη όμως δεν τον δέχεται.
ΤΡΙ: Ο Ναζίφ, προκειμένου να σώσει τον εγγονό του, αποφασίζει να δηλώσει ένοχος. Ο Μαχίρ, έχει πολύ λίγο χρόνο για να εντοπίσει τον μικρό Ναζίφ και να εμποδίσει τον πατέρα του να προβεί στην καταστροφική δήλωση. Ο Τουργκούτ γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι ο Μαχίρ ανακάλυψε τον μικρό Ναζίφ.
ΤΕΤ:

Ο Μαχίρ για να ξεφύγει από το αδιέξοδο που ζει, αποφασίζει να συναντήσει τη Φεριντέ. Εκείνη όμως είναι απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του και απαιτεί να της εξηγήσει τον λόγο που τελικά δεν παραβρέθηκε στο τραπέζι γενεθλίων του πατέρα της.
ΠΕΜ: Η Φεριντέ ανακαλύπτει τα ψέματα του πατέρα της και εγκαταλείπει το σπίτι. Ο Τουργκούτ βρίσκει το κίνητρο που αναζητούσε για να συνδέσει την υπόθεση ενοχής του Ναζίφ.
ΠΑΡ: Η παγίδα που στήνεται μπροστά από τα δικαστήρια, αλλάζει δραματικά την πορεία της υπόθεσης. Η σωτηρία του Ναζίφ εξαρτάται από τη ζωή του Γκεβεζέ Αχμέτ, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα και όλα για ακόμα μια φορά είναι αμφίρροπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα