Τι λένε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Κάντε ό, τι μπορείτε για να χαλιναγωγήσετε την ατίθαση συμπεριφορά σας, σήμερα. Ο μόνος τρόπος για να πετύχετε τον ερωτικό σας στόχο, είναι φτιάχνοντας ένα πολύ προσεκτικό προφίλ (ακόμη κι αν αυτό δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα). Μια απρόσμενη αλλαγή στο χώρο της δουλειάς θα σας ανεβάσει τη διάθεση κατακόρυφα.

Ταύρος Η στάση μερικών προσώπων θα φέρει στην επιφάνεια τον επιθετικό σας εαυτό, και η επίδραση του Άρη δεν βοηθάει καθόλου την όλη κατάσταση. Εκτονωθείτε, αν είναι τόσο μεγάλη ανάγκη, αλλά φροντίστε να ζυγίσετε προσεκτικά συμφέρον και λογική. Σταθερότητα στα

οικονομικά σας τώρα. Τελικά, οι συμβουλές ενός μεγαλύτερου ατόμου έπιασαν τόπο.

Δίδυμος Είναι μεγάλο το λούκι που περνάτε τώρα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά πρέπει πάση θυσία να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Οι επιπόλαιες κινήσεις θα σας στοιχίσουν ακόμη κι αυτά που θεωρείτε δεδομένα. Αλλαγή κλίματος στα επαγγελματικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβετε μεγάλες πρωτοβουλίες και να φανείτε εργατικοί.

Καρκίνος Μην γίνεστε έρμαια ξένων ορέξεων και επιθυμιών, Καρκίνοι. Ο δρόμος που σας δείχνει ο Δίας είναι ξεκάθαρος και δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να τον βαδίσετε. Προσοχή, στο εξής οι προτιμήσεις σας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Αντιμετωπίστε μια αλλαγή στον φιλικό σας κύκλο με ανοιχτό μυαλό. Δεν είναι τα πάντα αποτέλεσμα συνωμοσίας.

Λέων Το ταλέντο δεν είναι το συνηθέστερο μέσο ανέλιξης στον επαγγελματικό χώρο, και ήρθε η ώρα να αποδεχτείτε αυτή την πραγματικότητα, όσο σκληρή κι αν σας φαίνεται. Φερθείτε πονηρά σήμερα, και θα βγείτε κερδισμένοι. Ευχάριστες οι εξελίξεις στα ερωτικά σας. Μην θέτετε γρίφους που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να απαντήσετε.

Παρθένος Ο Ερμής βάζει εμπόδια στην ομαλή εξέλιξη της σχέσης σας με έναν φίλο, αλλά είναι στο χέρι σας να τα υπερπηδήσετε. Δώστε στα άτομα που σας πλησιάζουν, τον απαιτούμενο χρόνο και χώρο για να εκφραστούν όπως θέλουν. Ηρεμία στα οικογενειακά σας. Δεν είναι ανάγκη να ανακινήσετε παλιές διενέξεις τώρα, ακόμα κι αν αυτές είναι ακόμα εκκρεμείς.

Ζυγός Μερικές φορές, η σιωπή είναι πολύ πιο χρήσιμη από τα μεγάλα λόγια, Ζυγοί. Προτιμήστε να μην πείτε τίποτα, αν η εναλλακτική σας λύση είναι να δώσετε πάλι έναν χαμένο αγώνα για έναν αβέβαιο σκοπό. Εξερευνήστε με προσοχή τις επαγγελματικές σας προοπτικές τώρα. Τα πράγματα δεν είναι όσο σκούρα φαίνονται εκ πρώτης όψεως.

Σκορπιός Η Αφροδίτη φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα ματαιοδοξίας και φιλαρέσκειας, αλλά, εδώ που τα λέμε, δεν είναι κακό να ενδώσετε για λίγο στα καλέσματά της. Κακομάθετε τον εαυτό σας και μην περιμένετε από κανέναν άλλο να το κάνει. Εντάσεις προβλέπονται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις σήμερα, που δεν θα λήξουν εντελώς ανώδυνα.

Τοξότης Στο δρόμο προς την επαγγελματική επιτυχία, θα χρειαστεί να θυσιάσετε μια διαπροσωπική σας σχέση ή μια πολύτιμη ιδέα. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, Τοξότες. Ζυγίστε προσεκτικά τα συμφέροντά σας. Μη βιαστείτε να απαντήσετε θετικά ή αρνητικά σε ένα ερωτικό δίλημμα. Το πράγμα έχει περισσότερο ψωμί απ’ ό, τι νομίζετε.

Αιγόκερως Ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο προσπαθεί να σας μιλήσει, αλλά για κάποιο λόγο αρνείστε να το ακούσετε. Μην είστε τόσο απόλυτοι, Αιγόκεροι, οι αποκαλύψεις που σας επιφυλάσσει ξεπερνούν αυτά που περιμένετε να ακούσετε. Η σεξουαλική σας υπερδιέγερση ενδέχεται να σας οδηγήσει σε σφάλματα. Μην κάνετε κάτι τώρα που θα μετανιώσετε αύριο.

Υδροχόος Αν μια επαγγελματική πρόταση σας φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, μάλλον όντως δεν είναι αληθινή. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, Υδροχόοι, και μείνετε πιστοί στις ιδέες που υπηρετείτε εδώ και χρόνια. Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Μη μένετε αδρανείς, διεκδικήστε χώρο στη ζωή εκείνου που σας ενδιαφέρει.

Ιχθύς Τα αίματα ανάβουν ανάμεσα σε σας και το/ τη σύντροφό σας, πράγμα που δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να εκφράσετε με σαφήνεια και πυγμή όλα όσα κρατούσατε σφραγισμένα μέσα σας, εδώ και καιρό. Η σταθερότητα που φέρνει ο Δίας στα επαγγελματικά θα σας βοηθήσει να διακόψετε τους αχρείαστους δεσμούς με ένα ανεπιθύμητο πρόσωπο.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα