Τι λένε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Ο ανταγωνισμός σε κάθε επίπεδο είναι ιδιαίτερα έντονος σήμερα, και ενδέχεται να σας επηρεάσει ψυχολογικά περισσότερο απ’ όσο περιμένετε. Μείνετε πιστοί στα σχέδια και στον προγραμματισμό σας, Κριοί, και μην κάνετε κάτι απλώς για να εντυπωσιάσετε. Πείτε ναι στις ερωτικές προκλήσεις που φιλοδοξούν να σας βγάλουν από το συναισθηματικό τέλμα των τελευταίων ημερών.

Ταύρος Μην επιτρέψετε στον εκνευρισμό σας να σας εμποδίσει να τελειώσετε μια σημαντική συζήτηση με κάποιο άτομο του στενού σας κύκλου. Έχει έρθει η ώρα να καταστήσετε σαφείς τις θέσεις σας και να χωνέψετε και τις απόψεις της

άλλης πλευράς. Πρόοδος στα ερωτικά σας, χάρη στην κατευναστική παρέμβαση της Αφροδίτης.

Δίδυμος Η συνεργασία και η ομαδικότητα είναι το παν στη ζωή σας, αυτή τη στιγμή, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας. Μην επιμένετε να σηκώνετε όλα τα βάρη μόνοι σας- έχετε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Ηρεμία στις ερωτικές και στις φιλικές σας σχέσεις. Αφήστε μια παλιά έχθρα να ξεχαστεί τελείως.

Καρκίνος Η γνωριμία σας με ένα καινούργιο άτομο, αλλάζει ριζικά τον τρόπο που βλέπετε και αντιμετωπίζετε τα αισθηματικά σας. Μάλλον έχει έρθει η ώρα να αποβάλετε τον κυνισμό σας και να προτάξετε τον ρομαντισμό σας. Ο Άρης φέρνει συγκρούσεις στο χώρο της δουλειάς, που όμως μπορούν να αποβούν ευεργετικές σε βάθος χρόνου για τις συναδελφικές σας σχέσεις.

Λέων Μη βιαστείτε να ενδώσετε στις προκλήσεις ενός ατόμου που συνηθίζει να παίζει με τα νεύρα σας. Αυτή τη φορά, πρέπει να φανείτε ανώτεροι, ρυθμίζοντας μόνοι σας τους όρους αυτού του επικοινωνιακού παιχνιδιού. Τα επαγγελματικά μπλέκονται με τα ερωτικά σας με έναν σχετικά επικίνδυνο τρόπο. Βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε όντως κάτι, προτού πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο για χάρη κάποιου.

Παρθένος Η μέρα κυλάει αρμονικά, με τις όποιες ερωτικές σας ανησυχίες να εξαλείφονται άμεσα, χάρη στην καθησυχαστική στάση που κρατάει ο/ η σύντροφός σας. Μην κάνετε, ωστόσο, το λάθος να θεωρήσετε δεδομένη την παρουσία του/ της δίπλα σας. Διευθετήστε άμεσα ένα γραφειοκρατικό σας ζήτημα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό.

Ζυγός Ένα φάντασμα από το παρελθόν σας σας κυνηγάει διαρκώς, κι εσείς πρέπει επιτέλους να το αντιμετωπίσετε, κλείνοντας τους ανοιχτούς σας λογαριασμούς μια για πάντα. Μην αναβάλετε για αύριο ό, τι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Η Αφροδίτη ευνοεί τις παράτολμες ερωτικές κινήσεις- ιδίως αυτές που γίνονται καθ’ υπέρβαση του εγωισμού σας.

Σκορπιός Ένας μακροχρόνιος επαγγελματικός στόχος παύει πια να αποτελεί μακρινό όνειρο, και μπαίνει σε τροχιά πραγματοποίησης. Μην δειλιάσετε τώρα, Σκορπιοί, όσο δυσοίωνες κι αν είναι οι προβλέψεις μερικών ατόμων του κύκλου σας για την έκβαση του σχεδίου σας. Ικανοποιητικές οι εξελίξεις των οικονομικών σας. Προσοχή στα άτομα που θα σπεύσουν να σας ζητήσουν βοήθεια.

Τοξότης Η χημεία σας με τους Κριούς και τους Υδροχόους σήμερα δεν περνάει απαρατήρητη. Απολαύστε τη ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιουργείται, αλλά προσέξτε τις τρικλοποδιές φίλων και γνωστών. Η αλλαγή στη συμπεριφορά ενός κοντινού σας προσώπου αποτελεί ένδειξη ενός βαθύτερου προβλήματος. Μην το αγνοήσετε, ακόμα κι αν στην παρούσα φάση δεν βρίσκεται στις προτεραιότητές σας.

Αιγόκερως Καλά τα όνειρα και οι φαντασιώσεις, Αιγόκεροι, αλλά η προσγείωση στην πραγματικότητα μπορεί να είναι εξαιρετικά ανώμαλη. Μην αφήσετε τα μυαλά σας να πάρουν αέρα με τις ερωτικές υποσχέσεις ενός ορισμένου προσώπου. Καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Η εργατικότητά σας έχει παρατηρηθεί από αυτούς που πρέπει.

Υδροχόος Ένα ερωτικό ειδύλλιο ξεφεύγει κατά πολύ από τον έλεγχό σας, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αφεθείτε λίγο στην τύχη, Υδροχόοι, και σταματήστε να προγραμματίζετε και την παραμικρή σας κίνηση. Ο Κρόνος δίνει ώθηση στα επαγγελματικά, αλλά τώρα είναι η στιγμή να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Ιχθύς Μην εγκαταλείπετε μια μεγάλη ιδέα από φόβο μήπως δεν κατορθώσετε να τη φέρετε εις πέρας. Ο δρόμος είναι ανοιχτός, Ιχθείς, και το μόνο που μένει, είναι να βρείτε το θάρρος να τον διασχίσετε. Τα ερωτικά σας παίρνουν ξανά τα πάνω τους, μετά από μια μικρή περίοδο στασιμότητας. Αυτή τη φορά, δείξτε το ενδιαφέρον που πρέπει.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα