Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Τετάρτη

Κριός Η ερωτική κατάκτηση είναι διπλωματικό θέμα και ως τέτοιο πρέπει να την αντιμετωπίσετε σήμερα. Εσείς μπορεί να είστε βέβαιοι γι’ αυτό που θέλετε, αλλά καλύτερα να μην δείξετε όλα σας τα χαρτιά κατευθείαν. Ηρεμία επικρατεί στα επαγγελματικά σας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει χώρος για νέες διεκδικήσεις.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Μία νέα γνωριμία σας ανεβάζει το ηθικό

και σας αλλάζει εντελώς την άποψη για τα αισθηματικά σας. Δεν χρειάζεται να γίνονται όλα με τον δικό σας τρόπο για να γίνουν σωστά. Προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες, ειδικά με τα άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Καλύτερα να κινηθείτε συντηρητικά σ’ αυτή τη φάση.

Δίδυμος Η υπομονή έχει και τα όριά της, Δίδυμοι. Δεν είστε υποχρεωμένοι να ανέχεστε τις ιδιοτροπίες κανενός, ακόμη κι αν στη μέση υπάρχουν έντονοι συναισθηματικοί δεσμοί. Καιρός να κάνετε μια μεγάλη χάρη στον εαυτό σας. Άνοδος στα οικονομικά. Αρκετά δοκιμαστήκατε – ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

Καρκίνος Η μέρα ξεκινάει με αρκετό άγχος, που σχετίζεται κυρίως με τα επαγγελματικά σας. Δεν χρειάζεται όμως να παραδοθείτε σ’ αυτή την κατάσταση. Ακολουθήστε τις οδηγίες ενός εμπειρότερου προσώπου και θα καταφέρετε να ξεφύγετε απ’ τη δύσκολη θέση. Δώστε περισσότερη σημασία στις οικογενειακές σας σχέσεις. Σημαίνουν για σας πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζετε.

Λέων Η Αφροδίτη σας περνάει σαφές μήνυμα για το τι σας περιμένει στον αισθηματικό τομέα, και αυτή τη φορά θα πρέπει να ερμηνεύσετε τα σημάδια με ιδιαίτερη προσοχή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σήμερα. Μία ταραγμένη φιλική σας σχέση αποκαθίσταται, μετά από ένα μεγάλο διάστημα συγκρούσεων. Βάλτε λίγο παραπάνω νερό στο κρασί σας.

Παρθένος Τα εργασιακά σας δεδομένα μεταβάλλονται σήμερα, κατά τρόπο που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρετε κάποιες μεγάλες αποφάσεις σχετικά με το επαγγελματικό σας μέλλον; Ο Δίας σας προστατεύει από τις ερωτικές κακοτοπιές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εξερευνήσετε άφοβα τις προοπτικές σας. Κινηθείτε γοργά.

Ζυγός Μία επαγγελματική σύγκρουση θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με μία πρόσφατη επιλογή σας, αλλά δεν είναι ανάγκη να φερθείτε παρορμητικά σ’ αυτή τη φάση. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και θα αποφασίσετε αργότερα. Η χημεία σας με Κριούς και Αιγόκερους αποκτά ερωτικό χαρακτήρα. Αξιοποιήστε την όσο είναι ακόμα καιρός.

Σκορπιός Σήμερα δεν πρέπει να βασιστείτε στις διαβεβαιώσεις των άλλων, όσο μεγάλη κι αν είναι η εμπιστοσύνη που τους τρέφετε γενικά. Ερευνήστε μόνοι σας ό, τι σας απασχολεί και αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Ο Κρόνος δίνει ώθηση στις φιλικές και συναδελφικές σας σχέσεις, προτρέποντάς σας να υπερπηδήσετε κάποια αντικειμενικά συναισθηματικά εμπόδια.

Τοξότης Η καλλιτεχνική και επαγγελματική σας έμπνευση είναι σήμερα ολοφάνερη και σας οδηγεί σε πρωτόγνωρα μονοπάτια δημιουργίας. Μοιραστείτε την όρεξή σας με τα άτομα που τη συμμερίζονται και φερθείτε έξυπνα. Σταθερά τα οικονομικά σας – ίσως ήρθε η ώρα να επιχειρήσετε ένα μεγάλο άνοιγμα που εξετάζετε εδώ και πολύ καιρό.

Αιγόκερως Ένα τυχαίο περιστατικό αποκαθιστά την επικοινωνία σας με ένα σημαντικό πρόσωπο που είχε χαθεί για μεγάλο διάστημα. Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία, ώστε αυτή τη φορά να θέσετε με αποτελεσματικό τρόπο τα όριά σας. Σε καλή φάση τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Μην ξανοιχτείτε όμως σε κατευθύνσεις που δεν γνωρίζετε πολύ καλά.

Υδροχόος Ο Άρης φέρνει εντάσεις στα ερωτικά (ειδικά για εσάς που βρίσκεστε σε σχέση), αλλά όπως και να ‘χει, θα πρέπει να χειριστείτε ψύχραιμα τις διαφορές σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δεν σας συμφέρει να το παίξετε δύσκολοι. Δώστε βάση σε αριθμούς και σε κάθε άλλο τεχνικό στοιχείο που θα παρουσιαστεί μπροστά σας σήμερα.

Ιχθύς Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά για κάθε νέο που μπορεί να αλλάξει μια πρόσφατη απόφασή σας. Τα ερωτικά σας είναι σ’ αυτή τη φάση ρευστά, άρα μπορείτε να μεταβάλετε άνετα κάτι που δεν θεωρείτε σωστό. Δώστε την βοήθειά σας σε έναν αδελφικό φίλο που δείχνει να την χρειάζεται πραγματικά, χωρίς να θέσετε όρους.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Τετάρτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα