Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή

Κριός Πείτε εμμέσως αυτό που δεν μπορείτε (ή δεν τολμάτε) να πείτε άμεσα. Όπως και να ‘χει όμως, Κριοί, μιλήστε τώρα γιατί ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δόθηκε από επικοινωνιακής πλευράς, στον ερωτικό κυρίως τομέα. Αλλαγές σας περιμένουν στα επαγγελματικά. Μην τις επικρίνετε αν δεν εξετάσετε πρώτα κατά πόσο σας ταιριάζουν.

Ταύρος Η συγκυρία σας βοηθάει να διώξετε από πάνω σας μια υποχρέωση που σας βαραίνει εδώ και πολύ καιρό. Κάντε ό, τι είναι να κάνετε, διεκπεραιώστε ό, τι σας έχει ανατεθεί από κάποιον ανώτερο και στο τέλος, μην κοιτάξετε καθόλου

πίσω. Θετικές οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

Δίδυμος Οι φίλοι σας και όσοι σας γνωρίζουν καλά δεν είναι πάντα οι καλύτεροι σύμβουλοι, όταν πρόκειται για ζητήματα ερωτικού περιεχόμενου. Κάπου έχετε σφάλει κι εσείς, και γι’ αυτό, χρειάζεστε έναν αντικειμενικό παρατηρητή να σας διαφωτίσει σχετικά. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας τώρα. Ακολουθήστε το δρόμο εξέλιξης που σας υποδεικνύει ο Δίας.

Καρκίνος Οι συγκρούσεις σε διαπροσωπικό επίπεδο είναι παραπάνω από αναμενόμενες αυτές τις μέρες, επομένως καλύτερα να προετοιμαστείτε από νωρίς για αυτό που θα αντιμετωπίσετε. Μην παίρνετε κατάκαρδα όσα δεν λέγονται κυριολεκτικά. Μην μοιράζεστε τα πάντα με τους πάντες, Καρκίνοι. Εμπιστευτείτε μόνο εκείνους που σας έχουν δώσει ικανοποιητικούς λόγους να το κάνετε.

Λέων Ένα πρόσωπο στο οποίο είχατε σταματήσει να πιστεύετε, σας βάζει τα γυαλιά με μια κίνηση ματ. Η σχέση σας αποκαθίσταται, αλλά είναι πολλά ακόμη αυτά που πρέπει να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Προσοχή σε όσα λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου. Έχετε πολλά να αποκρυπτογραφήσετε από τέτοιες συζητήσεις.

Παρθένος Μην είστε τόσο σίγουροι ότι η άλλη πλευρά έλαβε το μήνυμα που προσπαθείτε να της στείλετε. Δοκιμάστε ξανά, προσπαθώντας, αυτή τη φορά, να είστε όσο πιο άμεσοι και ξεκάθαροι μπορείτε. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στα επαγγελματικά, που δεν θα διαρκέσουν για πολύ. Αποφύγετε τις υστερίες, ειδικά αν δεν σας δίνεται η κατάλληλη αφορμή.

Ζυγός Τα ερωτικά σας γίνονται πιο περίπλοκα από το αναμενόμενο, καθώς η Αφροδίτη σας φέρνει ενώπιον ενός διλήμματος που δεν είστε ακόμα έτοιμοι να απαντήσετε. Κάντε λίγη υπομονή και αφουγκραστείτε το γενικότερο κλίμα. Ηρεμία στα οικογενειακά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ερμηνεύσετε ένα πρόσφατο περιστατικό που σας σημάδεψε.

Σκορπιός Η ρουτίνα απειλεί να σας πνίξει, γι’ αυτό και πρέπει με κάθε μέσο να δραπετεύσετε από αυτήν, έστω πρόσκαιρα. Απαντήστε θετικά σε μια ελκυστική πρόταση απόδρασης, και μην αφήσετε τις ανασφάλειές σας να θολώσουν την κρίση σας. Θετικές οι εξελίξεις των αισθηματικών σας. Μη φοβηθείτε να αναλάβετε μια παράτολμη πρωτοβουλία.

Τοξότης Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν για μια φορά απρογραμμάτιστα. Η Σελήνη ευνοεί τις κινήσεις που γίνονται αυθόρμητα, άνευ στρατηγικής, και αυτή είναι και η στάση που θα πρέπει να κρατήσετε όσον αφορά τα ερωτικά σας. Υπομονή στα επαγγελματικά σας. Κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο, αλλά έχει ακόμη δρόμο.

Αιγόκερως Οι ισορροπίες των διαπροσωπικών σας σχέσεων κλυδωνίζονται αυτό το διήμερο, και οι επιλογές σας δεν είναι πολλές. Υπερβείτε τον εγωισμό σας, Αιγόκεροι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα κάνετε τα στραβά μάτια σε κάτι απαράδεκτο. Το μέλλον θα σας δικαιώσει. Εμπιστευτείτε την κρίση των Ζυγών και τους Ιχθύων του περιβάλλοντός σας, ειδικά σε θέματα υγείας.

Υδροχόος Ένα νέο ειδύλλιο κάνει τα πρώτα του βήματα τώρα, και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με καλόβολη διάθεση, αν θέλετε να πετύχει και να διαρκέσει στο χρόνο. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι θα παραμερίσετε τις ανάγκες σας για χάρη οποιουδήποτε άλλου. Δώστε περισσότερη σημασία στις ειδήσεις που φτάνουν στα αυτιά σας κατά τύχη.

Ιχθύς Η επικοινωνία θα διαδραματίσει σήμερα και αύριο καθοριστικό ρόλο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επενδύστε σ’ αυτήν, ακόμα κι αν η επαφή σας με ένα πρόσωπο μοιάζει εξαρχής καταδικασμένη. Ευχάριστες αλλαγές στα αισθηματικά σας. Επιτέλους μια κακή εμπειρία περνάει στη σφαίρα του παρελθόντος και παύει να αποτελεί προτεραιότητα. Μην τη σκαλίσετε ξανά, για κανένα λόγο.

The post Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα