Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα

Αν και ο καιρός θα είναι άστατος την Παρασκευή και το Σάββατο, από την Κυριακή θα ξεκινήσει βελτίωση, ενώ η Καθαρά Δευτέρα αναμένεται με καλό καιρό. Ενισχυμένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για τη διευκόλυνση όσων μετακινηθούν από τα αστικά κέντρα.

Έντονη θα είναι η παρουσία της Τροχαίας στα σημεία του εθνικού δικτύου που σημειώνονται συνήθως πολλά ατυχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, για την Παρασκευή αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα που κατά τόπους κυρίως στα δυτικά θα είναι ισχυρά, το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη με ένταση 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Σε πτώση η θερμοκρασία.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού το Σάββατο, με ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη που θα φθάσουν τα 8 μποφόρ και τη θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τους ανέμους να μην ξεπερνούν τα 7 μποφόρ στα πελάγη και τη θερμοκρασία να μη σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα παραμείνει αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα ενισχυθούν και πάλι φτάνοντας τοπικά και τα 8 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα