Τι έγραψε πριν αυτοκτονήσει η Μέριλιν Μονρόε

Η Μέριλιν Μονρόε έγραφε για την απόγνωσή της και πως πίστευε ότι άρχιζε να τρελαίνεται, σε ένα γράμμα που απευθυνόταν στον μέντορά της στην ηθοποιία, Λι Στράσμπεργκ. Η αστέρας του Χόλυγουντ, που πέθανε το 1962 από υπερβολική δόση βαρβυτουρικών, ανέφερε στο γράμμα της τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε μπροστά από την κάμερα.

Το χειρόγραφο της Μέριλιν πρόκειται να τεθεί σε δημοπρασία, με τους ειδικούς να εκτιμούν πως μπορεί να συγκεντρώσει ακόμη και 36.000 ευρώ, καθώς ανήκει σε μία ιδιαίτερη συλλογή ιστορικών ντοκουμέντων, που θα βγουν στο σφυρί, σε μία διαδικτυακή

δημοπρασία.

Στο χαρτί, η Μέριλιν αποτυπώνει όλες τις σκέψεις που περνούσαν την εποχή εκείνη από το μυαλό της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός γράφει: «Η θέλησή μου είναι ισχνή, δεν αντέχω τίποτα πια. Ακούγομαι τρελή, αλλά νομίζω πως αρχίζω να τρελαίνομαι. Μόλις βγαίνω μπροστά στην κάμερα, όλη μου η συγκέντρωση και όλα όσα προσπαθώ να θυμηθώ με αφήνουν. Τότε, νιώθω πως δεν ανήκω καν στο ανθρώπινο είδος».

Πέρα από το γράμμα της Μέριλιν Μονρόε, η συλλογή περιλαμβάνει δύο ακόμη ντοκουμέντα. Ένα είναι το γράμμα του Ντουάιτ Άισενχαουερ στη γυναίκα του, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ το άλλο είναι ένα τυπογραφημένο γράμμα του Τζον Λένον, απευθυνόμενο στον Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα