Τι αποκαλύπτει η Σαμπρίνα για τον Λιαδέλη

Η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα μίλησε για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Λιαδέλη, αλλά και για το γιο της στο περιοδικό «Λοιπόν».

Όπως είπε οι σχέσεις τους είπε πλέον μια χαρά, ενώ θεωρεί ότι και οι δύο πήραν ένα μάθημα.«Πιστεύω ότι και ο Παναγιώτης ήταν-κι εγώ αντίστοιχα για εκείνον-ένα μάθημα. Έχω τη νοοτροπία του σύμπαντος. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Αν πάρουμε το μάθημα, γινόμαστε καλύτεροι», είπε.Όσο για το γιο της, τον Βαγγέλη, η Σαμπρίνα λέει «Ο γιος μου είναι τόσο γλυκό αγόρι. Με έχει κάνει πολύ δυνατή, ψύχραιμη,
αισιόδοξη κι ευτυχισμένη».Όταν, δε, η δημοσιογράφος την ρωτά αν ο γιος της έπαιξε ρόλο στο να έχει μία καλή σχέση με τον πρώην σύζυγό της, εκείνη απαντά καταφατικά. «Αν δεν υπήρχε ο γιος μου, δεν θα υπήρχε λόγος να έχω καμία σχέση με τον Παναγιώτη-ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν μιλάω με όλους τους πρώην μου, γιατί υπήρχαν και πρώην, πριν από τον Παναγιώτη. Φαντάζομαι ότι θα ήταν κάπου εκεί και ο Παναγιώτης, μαζί με τους άλλους πρώην. Επειδή έχω ένα παιδί μαζί του, είναι και ο μοναδικός λόγος που μιλάμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα