Τι απαντά ο Σίμος Κεδίκογλου!

«Δεν κλείνει η ΕΡΤ. Κλείνει ένα στραβό κατασκεύασμα, το οποίο δυστυχώς ήταν εκ θεμελίων στραβά δομημένο, με στρεβλώσεις που δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με άλλο τρόπο», είπε μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους ανταποκριτές ξένου τύπου στην αίθουσα του υπουργείου Τύπου.

Σύμφωνα με τον ίδιο προσπάθησε καθ’΄ολη την θητεία του, ένα χρόνο τώρα να αλλάξει ΕΡΤ, όμως δεν τα κατάφερε αφού «μιλάμε

για εκβιασμούς, μιλάμε για αποσπάσεις χρηματικών ποσών με υπόσχεση τον διορισμό στην ΕΡΤ. Μιλάμε για τέτοια πράγματα και όμως παρέμεναν επί χρόνια την ΕΡΤ και παρότι επί μήνες ο αρμόδιος Υπουργός ζητούσε τη σύγκληση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, για να γίνει το αυτονόητο, αυτό δεν γινόταν»,επισήμανε ο κ. Κεδίκογλου.

Ακόμη αποκάλεσε δημοσιογράφους –δημοσίους υπαλλήλους τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, λέγοντας ότι «βέβαια θέλω να σημειώσω, μιας και είσαστε από διεθνή μέσα, ότι δημοσιογράφος – δημόσιος υπάλληλος δεν υπάρχει στην Ευρώπη. Μόνο στην ΕΡΤ» ενώ καταλήγοντας τόνισε ότι «θέλω να εξετάσω, θέλω να υπογραμμίσω ότι ξανανοίγουμε άμεσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα