Θύμα επιθεσης ο δημοσιογράφος Π. Μανδραβέλης

Θύμα επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο πανεπιστήμιο Πατρών προκειμένου να συναντηθεί με τις πρυτανικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του πανεπιστημίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος δεν βρισκόταν τη στιγμή εκείνη στο σημείο, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει δηλώσει το συμβάν στην αστυνομία.

Το περιστατικό σχολίασε και το βιβλιοπωλείο Free

Thinking Zone, στο οποίο θα μετέβαινε το απόγευμα προκειμένου να λάβει μέρος σε εκδήλωση με τίτλο «4 χρόνια μνημόνιο».

«Με λύπη μας μαθαίνουμε ότι ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης δέχτηκε επίθεση κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πάτρα. Ο ίδιος είναι καλά αλλά το αυτοκίνητό του έχει σοβαρές ζημιές, ως εκ τούτου ενδέχεται να μην τα καταφέρει να είναι στην εκδήλωσή μας το απόγευμα, αν και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει. Αφήνουμε σε εσάς τα σχόλια για το συμβάν!», αναφέρεται στην σελίδα του βιβλιοπωλείου στο Facebook.

Με λύπη μας μαθαίνουμε ότι ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης δέχτηκε επίθεση κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην… http://t.co/aqsDGWh3Uj

Free Thinking Zone (@FreeThinkinZone) March 20, 2014

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της τονίζει: «Καταδικάζουμε την απρόκλητη επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου κ. Πάσχου Μανδραβέλη που έγινε σε εκδήλωση της ΔΑΠΝΔΦΚ στην Πάτρα. Οι τραμπουκισμοί και οι φασιστικές πρακτικές στοιχείων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς προσβάλλουν βάναυσα τη Δημοκρατία μας.

Για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη τέτοιες ενέργειες βίας και ακροτήτων να καταδικαστούν από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ».

The post Θύμα επιθεσης ο δημοσιογράφος Π. Μανδραβέλης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα