«Θρησκευτικός πόλεμος» ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Για περίοδο Χομεινισμού και σκοταδισμού κάνουν λόγο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση της ΝΔ εναντίον του Αλέξη Τσίπρα όπου με ανακοίνωση της ζήτησε από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώσει εάν είναι άθεος.

Το νέο σίριαλ προέκυψε με τα την αναφορά του υπευθύνου Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ Ι. Αμανατίδη ότι ο κ. Τσίπρας

είναι άθεος ….

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου ισχυρίζονται ότι το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται σε απελπισία εξ αιτίας των δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά και με μεγάλη διαφορά ενώ οι συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι θορυβημένοι και από την πρόσφατη συνάντηση του Αλέξη Τσιπρα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για κατήφορο του Αντ. Σαμαρά δεδομένου ότι η ΝΔ στην ανακοίνωση της ανέφερε ότι «υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης. Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος» .

« Το Μέγαρο Μαξίμου αντί να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων δημιουργεί εντυπώσεις που δεν έχουν κανένα υπόβαθρο έλεγαν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης . Δεν καταλαβαίνουν ότι τίποτα δεν τους σώζει…»

Η Κουμουνδούρου πάντως αναμένει με ενδιαφέρον και την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν είχε ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοιου είδους θέματα .

πηγή φωτογραφίας: fosphotos/Παναγιώτης Τζάμαρος

The post «Θρησκευτικός πόλεμος» ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα