Θετικό πρόσημο για τον ΠΑΟΚ!

Λίγες ημέρες μετά από την ισοπαλία με την Ανζί, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε καλύτερος στο δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους επικρατώντας με 2-0 της Κοπεγχάγης. Όπως αναφέρει το sentragoal.gr, ο «δικέφαλος», ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσίασε καλό πρόσωπο ενώ στο δεύτερο γκολ του, φάνηκε η δουλειά που γίνεται τουλάχιστον

σε ό,τι έχει να κάνει με τις στημένες φάσεις. Ο Στέφενς και πάλι δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα και είδε στο 71′ τον Λόρενς με πλασέ να κάνει το 1-0 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων τον Σαλπιγγίδη με σουτ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Μάλιστα ο «δικέφαλος» θα μπορούσε να έχει πάει στην ανάπαυλα προηγούμενος στο σκορ αλλά ο Αθανασιάδης είδε τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Βιλάντ, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Βούκιτς.

Το σχήμα που επιλέχθηκε για το δεύτερο μέρος έδειξε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο καθώς η είσοδος των Πόποβιτς και Λόρενς έκαναν τον ΠΑΟΚ πιο απειλητικό από τα πλάγια ενώ ο Λάζαρ και ο Τζιόλης είχαν τον έλεγχο στο κέντρο του γηπέδου.

Στο 71′ ο Πόποβιτς έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Λόρενς έπιασε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα της Κοπεγχάγης να αποκρούει, αλλά ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ στο σκορ.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα υποχρεώνοντας τους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας σε λάθη, ενώ το επιστέγασμα των προσπαθειών τους ήρθε στις καθυστερήσεις.

Εκεί ο Λόρενς εκτέλεσε από δεξιά φάουλ, και η «κομπίνα» έπιασε. Υπήρξε ταυτόχρονη κίνηση τεσσάρων παικτών μέσα στην περιοχή για να φτάσει η μπάλα στον Σαλπιγγίδη που με σουτ έκανε το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ (1ο μέρος): Γιακουμής, Λίνο, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Κάτσε, Τζανδάρης, Ολίσε, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Αθανασιάδης
(2ο μέρος): Χακόμπο, Κίτσιου, Ποζατζίδης, Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Λόρενς, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Γιάννου.

Κοπεγχάγη: Γουΐλαντ, Λ. Γιάκομπσεν, Σίγκουρτσον, Σταρσγκάαρντ, Μπένγκστον, Γκίσλασον,. Κρίστενσεν, Ντιλέινι, Αμανγκβά, Βετόκελε, Σαντίν

Keywords
Τυχαία Θέματα