Θα λειτουργούν με τη φωνή και θα στέλνουν μηνύματα τα «έξυπνα» ρολόγια της Google (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο πρωτότυπο και πρακτικό «έξυπνο» ρολόι ετοιμάζει η Google , καθώς όπως ανακοινώνει το Android Wear, η δυναμική που έχουν αναπτύξει το λειτουργικό σύστημα και οι υπηρεσίες της σε smartphone και tablet, δίνουν την δυνατότητα στην εταιρεία να δημιουργήσει καινούρια gadgets.

Το

«έξυπνο» αυτό ρολόι που θα φοριέται στον καρπό, θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να τσεκάρει τα e-mails, καθώς επίσης και να συγχρονίζεται με τα social media.

Το Android Wear θα συνοδεύεται μάλιστα από το Google Now και θα δέχεται φωνητικές εντολές υπό την εντολή «Ok, Google» , όπως συμβαίνει και με το Google Glass, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσεις φωτογραφίες και βίντεο.

Φορώντας το συγκεκριμένο ρολόι ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να δει άμεσα και να απαντήσει στα μηνύματα του, με υπαγόρευση.

Παράλληλα, θα έχει και τη δυνατότητα να αντλήσει πληροφορίες με φωνητικές εντολές και με την αφή, υπό την προϋπόθεση ότι η εφαρμογή που έστειλε την σχετική ενημέρωση υποστηρίζει την ανάδραση.

Δείτε το βίντεο:

The post Θα λειτουργούν με τη φωνή και θα στέλνουν μηνύματα τα «έξυπνα» ρολόγια της Google (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα