“Θα αποκαταστήσουμε τα κίνητρα”

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, για την υπαγωγή του υπουργείου Αθλητισμού στο ίδιο υπουργείο με τον Πολιτισμό και την Παιδεία (Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού).

«Έλεγα χρόνια πως ο αθλητισμός πρέπει να πάει στο Υπουργείο Παιδείας», τόνισε ο κ. Ιωαννίδης κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής, ενώ προανήγγειλε την παρουσία του απερχόμενου γενικού γραμματέα κ. Πάνου Μπιτσαξή στον αποψινό αγώνα της Ελλάδας

με τη Γερμανία.
Επίσης, όπως δήλωσε: «Θα αποκαταστήσουμε τα κίνητρα, γιατί πρέπει να υπάρχουν κίνητρα», αναφερόμενος στην επαναφορά των προνομίων για τους αθλητές.
«Η Εθνική μας απέδειξε πως ο Έλληνας μπορεί να καταπλήξει όταν υπάρχει ομαδικότητα. Πρέπει να συνεργαστούμε όλα τα κόμματα, το χρωστάμε στους πολίτες γιατί αυτοί έκαναν τόσες θυσίες. Θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Ο κ. Μπιτσαξής ήταν μόνος του εδώ για τρία χρόνια και ο αθλητισμός λειτούργησε από τις δικές του υπεράνθρωπες προσπάθειες», κατέληξε ο κ. Ιωαννίδης.
Από την πλευρά του, ο κ. Μπιτσαξής, συμπλήρωσε: «Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι ένας παλιός γνώριμος και θα κάνει το παν για να μας προσφέρει έναν αθλητισμό που μας αξίζει. Εδώ και δύο χρόνια οι Κασσάνδρες έλεγαν πως ο αθλητισμός θα καταρρεύσει, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν. Ενημέρωσα τον κ. Ιωαννίδη για την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αθλητισμός αναβαθμίζεται και είναι σωστή η συνένωση του αθλητισμού με την παιδεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα