Τέρενς Κουίκ: «Πουθενά δεν υπάρχει η λέξη ΣΥΡΙΖΑ» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

«Πουθενά δεν υπάρχει η λέξη ΣΥΡΙΖΑ» σε ό, τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, αναφερόμενος στην χθεσινή δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και συνομιλιών του κόμματός

του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για μελλοντικές πολιτικές κυβερνητικές συμμαχίες.

«Ο Νίκος Βούτσης το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν συνομιλεί μαζί μου. Ούτε και κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ και προσθέτει: «Ας διαψεύσουν ή ας επιβεβαιώσουν εκείνοι στους οποίους αναφέρεται και που αυτός ξέρει ποιοι είναι».

Ο κ. Κουίκ αναφέρει ότι «το θέμα των συμμαχιών οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το αποσαφήνισαν με ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους και με πρώτη υπογραφή τον ίδιο τον Πρόεδρο του Κινήματος, Πάνο Καμμένο».

«Πουθενά δεν υπάρχει η λέξη ΣΥΡΙΖΑ και σε ό,τι αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δίνεται έμφαση στην πρόταση “αντιμνημονιακές προσωπικότητες των τοπικών κοινωνιών” που θα εγκρίνουν και οι τοπικές μας Συντονιστικές και οι τοπικοί Πολιτευτές», διευκρινίζει ο κ. Κουίκ.

«Σε ό, τι αφορά στα υπόλοιπα που λέει ο κ. Βούτσης, επειδή δεν συνομιλεί μαζί μου – αυτό είναι σίγουρο – ας ερωτηθούν εκείνοι των ΑΝΕΛ στους οποίους αναφέρεται ή έχει στην ατζέντα του. Είναι οι μόνοι που μπορούν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς του», προσθέτει.

«Τέλος να το τονίσω ότι ξεδιπλώνεται μία σαφής προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να διπολώσει το παιχνίδι, εξαφανίζοντας τους «μικρότερους», όπως φάνηκε και από την ύποπτη κίνησή του να καταθέσει μία πρόταση μομφής η οποία – αναμενόμενο – δεν κατέληξε πουθενά», καταλήγει.

The post Τέρενς Κουίκ: «Πουθενά δεν υπάρχει η λέξη ΣΥΡΙΖΑ» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα