Τελικός Champions League τριών… διαστάσεων!

Οι λάτρεις του ποδοσφαιρικού θεάματος θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Σάββατο (25/5) τον τελικό του Champions League (Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου) μέσω τρισδιάστατης προβολής σε 3D Video Wall και στην 84αρα Ultra HD TV της LG, που θα βρίσκονται στο Mall Athens του Αμαρουσίου.

Το LG 3D Video Wall διαθέτει το λεπτότερο πλαίσιο και χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό του οι θεατές θα απολαύσουν την προβολή μέσα από εννέα οθόνες των 55 ιντσών (3×3 video wall), που θα σχηματίζουν ένα ενιαίο, τρισδιάστατο πάνελ. Η Ultra HD TV 84’’ της LG διαθέτει υπέρ-υψηλή ανάλυση στα 4K, δηλαδή τέσσερις φορές μεγαλύτερη (3.840×2.160p) από τις υφιστάμενα πάνελ Full HD ανάλυσης.

Οι θαμώνες τις μεγάλης ποδοσφαιρικής βραδιάς θα μπορούν επίσης να επισκεφθούν τον χώρο με τα καινούρια smartphones της LG και να χρησιμοποιήσουν το διασκεδαστικό LG pocket photo για να τυπώσουν τη φωτογραφία τους στο λεπτό. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για ένα LG smartphone, αν προβλέψουν σωστά το τελικό σκορ του αγώνα. Στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται διαθέσιμες LG Smart TVs, για μοναδικές εμπειρίες gaming.

Keywords
Τυχαία Θέματα